Flertal: Smid Grækenland ud af EU

Det græske folk har ikke meget lyst til at spare - og på nationen! er der ikke meget lyst til at hjælpe Grækenland

Solidariet med Grækenland, skal man lede langt efter på nationen!.

I en afstemning siger 75 procent således nej til at give et nyt stort lån til landet. 77 procent svarer, at de ikke har sympati for de grækere, der strejker og demonstrerer - og så er der lige, de 62 procent, af de mere end 2600 danskere, der har deltaget i afstemningen, der mener, at Grækenland skal kyles ud af EU.

Ud - i dag
- Når nu disse græske osteædere, er så sure over at skulle indskrænke deres vellyst, så smid dem ud af EU. Hellere i dag end i morgen. De giver kun ballade de næste 50 år, skriver Holger F. og Jørgen A fortsætter:

- Det kan ikke nytte noget, at resten af Europas befolkninger skal yde en indsats for Grækenland, mens grækerne igen ikke skal. De må tage sig selv i nakken

De må sejle deres egen sø
- De har ikke styr på deres skattesystem overhovedet, korruption er ikke ukendt, og der ansættes vildt i det offentlige system. Det samtidig med, at grækerne fik en chance ved sidste redning, på betingelse af, at de gjorde noget alvorligt ved tingene, og blot lod stå til, gør at de må sejle deres egen sø. Ellers skal vi andre redde dem gang på gang på gang, skriver Jørgen A.

Ikke hvis, men når de kollapser....
Bjarne M mener at 'Grækenland har fyldt EU med løgn og latin for at blive medlem' og Halfdan H. peger på de problemer, et fortsat grænsesamarbejde med en kuldsejlet nation vil give:
- NÅR Grækenland går konkurs, så vil stats apparatet som minimum, delvist kollapse, med deraf følgende dårligere grænse kontrol. Bare vent. Det kommer til at STRØMME ind med indvandring via Grækenland når den tid kommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer