Hvad tror I man gøder jordbær med?

Dagens afsløring af uhumske 'lortebær' har fået nationen til at sige bvadr. Undtagen Claus M, der stiller et relevant spørgsmål

nationen! Claus M. fortæller, at jordbær bliver gødet med gylle. Er det klamt eller naturligt? (Foto: Carsten Ingemann)
nationen! Claus M. fortæller, at jordbær bliver gødet med gylle. Er det klamt eller naturligt? (Foto: Carsten Ingemann)

- Hvad tror I man gøder med?

nationens! Claus M. går stik imod den forargede strøm, der dominerer kommentarerne til artiklen 'Lortebær til salg: Plukkere skider i skoven'.

De er gødet med gylle
- Fordi en jordbærplukker går ud i skoven og besørger bliver jordbærrene, da hverken mere eller mindre forurenede. De er i forvejen gødet med gylle eller fjerkrægødning, desuden er der mange vilde fugle i jordbærmarker og de går heller ikke på toilettet eller vasker fjer. Alle ved at bær skal skylles grundigt inden de spises.

Snegleslim
- I øvrigt skal vi jo have 7 pund skidt om året, skriver Claus M, der får en lille smule opbakning fra Gertrud L.:

- De er jo udendørs. Der kan da også være fuglelorte på. Så får vi fugleinfluenza. Der kan også være snegleslim på. Måske er der gået andre dyr forbi? Jordbærplukkerne kan jo også have nyst. Hostet. De er jo blot mennesker (som gider det arbejde ikke mange danskere gør!). Og vi vasker vel alle jordbærene inden vi spiser dem? Jeg synes det her er en stor storm i et meget lille glas vand. Udlever en bøtte håndsprit til alle bærplukkere, og så er den ged barberet, skriver Gertrud og Jørgen Sv. slutter af:

- Og dyrene skider også i skoven og på jordbærerne............men jordbær kan skyldes. Der findes også kokke, der ikke vasker hænder efter en tur på tønden?

Men hvad siger du? Er det skidt, at der måske er menneskelort på jordbærene?

0 kommentarer
Vis kommentarer