Svensk P3 om Danmark: 'Det 4. rige'

Radioværterne på svensk radios P3 kaldte Danmark for et pisseland i går. Kritikken hagler ned over værten

Redaktionen på Tankesmedjan.
Redaktionen på Tankesmedjan.

Danmark har lige fået ros på CNN, men i går eftermiddag kl. lidt over 17, kunne man i programmet Tankesmedjan høre hvordan radioværten Mona Masri ser på Danmark i almindelighed, og regeringens forslag om at udvise kriminelle udlændinge i særdeleshed:

'Danmark er det fjerde rige'
'Pissland' og 'Det fjerde rige' sagde hun bl.a andet for ørerne af hundredetusindvis af lyttere, og mange har svaret igen med en bølge af kritiske kommentarer på nettet.

Lyssna: Tankesmedjan
Lyt fra 14.29 og lidt frem

- At kalde et naboland for 'pissland', hvilket ramaskrig, ville det ikke give, hvis det var omvendt. De her mennesker i 'programmet' er et sløseri........;, skriver Juholt på programmets hjemmeside og på politisktinkorrekt, lyder det således fra Mickemannen:

- Hvem er denne 'Mona'? Hun virker rigtig hadefuld. Drager paralleller till Nazi-Tyskland, når hun siger at vores naboland Danmark er ved at blive til 'det fjerde rige'. Hun er jo ikke rigtig klog.


Fra sverigesradio.se

Programleder på Tankesmedjan, Simon Svensson, fortæller, at Danmark er blevet kaldt langt værre ting end 'pissland' og 'det fjerde rige', og at redaktionen iøvrigt har - ved 826 lytteres hjælp - kåret Danmark som Europas værste land.

Har i fået nogle positive reaktioner på programmet?
- Nej, inte på dette program, svarer Svensson.

Hvordan kan de tillade det?
På politiskinkorrekt siger 'alfa_61' undskyld på de unge radioværters vegne:
- Undskyld Danmark, at jeg som svensk licensbetaler og skattebetaler er med til finansiere dette fordærdelige radioprogram. Det var absolut det værste jeg har hørt på nogen radiokanal, nogensinde. At det sendes fra Sveriges Radio ryster mig, jeg skammer mig. Hvordan kan ledelsen overhovedet tillade at sådan noget bliver sendt i Sveriges Radio.

0 kommentarer
Vis kommentarer