Verdens ondeste mor: Snyder med Xbox

Det er fire år siden denne julevideo ramte nettet. Nu er den gået viralt og alle er rasende på Jonathans mor, der byttede hans Xbox ud med vintertøj. Er der grund til det? Se videoen herunder

Skuffet: Der var vintertøj i Xbox-pakken. Og hele verden blev sur
Skuffet: Der var vintertøj i Xbox-pakken. Og hele verden blev sur

Jonathan ønskede sig kun een ting til jul dengang i 2007, en Xbox 360. Under gavepapiret var der en Xbox æske. Men inden i var der alle børns mareridt, vintertøj!
Jonathan bliver meget skuffet. Og græder mens hans bror forsøger at fortælle ham, at de slet ikke havde råd til en Xbox og om han ikke er glad for sit tøj?
Videoen har cirkuleret verden rundt siden dengang, har fået over 2,4 millioner visninger og er nu dukket op igen på Daily Mails hjemmeside under den noget snørklede rubrik 'Verdens ondeste forældre? Moderen der snød sin søn til at tro han fik en Xbox til jul gør alle sure, nu hvor videoen går viralt'

Knuser mit hjerte
- Det knuser mit hjerte at se ham græde. Stakkels dreng. Og sikke nogen onde forældre, der leger med hans følelser, skriver Shanza og hun bakkes op af Martina, der simpelthen bare skriver:
- Åh min Gud! Stakkels dreng.
Videoen er uploadet flere forskellige steder og kommentatorene er vrede. Flere af dem tilbyder iøvrigt at Jonathan kan få deres gamle Xbox 360ere.
- Det er synd for et uskyldigt barn at have sådan nogen onde forældre. Nogen forældre fortjener ikke at have børn, skriver Anon.

Var det nu så slemt?
Problemet med al forargelsen er bare, at det måske slet ikke var så slemt som det så ud til at være.
Det er angiveligt drengens bror, der har uploadet videoen og han skriver:
- Min mor havde købt en Xbox 360 til Jonathan til jul. Men mens vi var væk, kiggede han i pakken, præsis som min mor havde troet han ville. Og så fandt hun på det her for at drille ham, skriver han, og siger så at Jonathan faktisk FIK sin Xbox senere.
Han lover også at ville offentliggøre endnu en video hvor man kan se det.
Den har endnu ikke ramt nettet.
Men måske kan Jonathan glæde sig over, han ikke er alene:


Må man godt snyde små drenge med julegaver?

0 kommentarer
Vis kommentarer