Kan FCK vinde nogetsomhelst uden Dame?

Solide rygter om at Dame N'Doye er på vej til Saudi-Arabien for en formue, får nationen! til tasterne

Dame N'Doye betyder meget for FCK - men hvor meget? (Foto: Lars Poulsen)
Dame N'Doye betyder meget for FCK - men hvor meget? (Foto: Lars Poulsen)

- Jeg håber ikke han skrider. Vi har brug for ham.. Han er en klasseangriber, og det der med bare at finde en erstatning. Det er altså ikke fifa11.. Der er ikke mange typer som N'Doye lige rundt om hjørnet..

Som at pisse i bukserne
Kristian N. er en af de mål-glade nationen!-medlemmer, der med gru har læst dagens Ekstra Bladet, hvor rygterne om et bud på Dame N'Doye kan læses sort på hvidt. Og Kristian er langfra den eneste, der bæver ved tanken om et FCK-hold uden topscoreren:

- Det kaldes vist 'at pisse i buskerne for at holde varmen'. Den kortsigtede gevinst kan naturligvis give alvorligt bagslag, hvis ikke CL, mesterskab mv. går FCKs vej uden Damen. Erstatningerne skal have absolut klasse, ellers kan salgene af bærende spiller nemt vise sig at blive ophørsudsalg for internationale drømme - og elendigt forretningstalent, skriver Johnass V. og Michael H. fortsætter:

Tror de er dårligere nu
- Bliver spændende at se, hvad FCK kan præstere efter sommerpausen. Personligt tror jeg, de er blevet et markant dårligere hold, når den nye sæson starter - jeg håber det for de andre holds skyld i Superligaen, selvfølgelig er det dog ærgeligt set med danske CL briller.

Men hvad ville du gøre, hvis du bestemte i FCK? Sælge eller beholde N'Doye?

jeppe l. - som holder med FCK - er et sekund i tvivl, og indleder sin kommentar med et:
- Sælg. Jeg har selv stået i parken og bandet ham væk mange gange. ja han var skarp i foråret, men kan også huske en uskarp damen og fckfans, der var utilfredse. og ja jeg var selv en af dem.

- Han voksede med cl, og jeg har forgudet ham lige siden, men helt ærlig 80 mil, sådan en handel skal man sælge.Tænk på hvad man kan købe for de penge???0 kommentarer
Vis kommentarer