Til Caroline: Skift far eller træner

I går spurgte Caroline 'Hvad kan jeg gøre?'. I dag svarer et kæmpeflertal på nationen! 'Fyr din far'

Piotr Wozniacki - har du et forslag til, hvad han skal lave. hvis han bliver fyret som træner? (Foto: Ekstra Bladet)
Piotr Wozniacki - har du et forslag til, hvad han skal lave. hvis han bliver fyret som træner? (Foto: Ekstra Bladet)

Skal Caroline fyre sin far som træner?

Sådan lød spørgsmålet efter nederlaget til Cibulkova, og 2505 har svaret. 58 procent svarer 'Ja, hun trænger til ny inspiration nu', 25 procent er i tvivl og siger 'måske, hvis hun ikke har vundet en Grand Slam-titel i løbet af et år, så kan vi snakke om en ny træner, og kun 16 procent mener, at hun skal holde fast i sin far som cheftræner.

Allan K. - som har respekt for Piotrs indsats indtil nu - skriver:
- Der skal en ny mentalitet til og en ny træner. Hvis Caroline ikke nu begynder at få indarbejdet en ny langt mere aggressiv spille stil vil hun altid mangle det sidste. Piotr har klaret det fint og har en meget stor andel i hvor langt hans datter er nået. Men nu burde han trække sig tilbage og overlade trænerjobbet til en der kan føre Caroline hele vejen til Grand slam toppen.

Slip de skørter
Og Dorte F. fortsætter:
- Som alle ved er det godt at slippe mors skørter, når man skal være voksen - eller som her fars ærmer. Jeg tror helt oprigtigt at Caroline kunne vinde Grand Slam med en anden træner.

Helt naturligt at tabe
Bjørn He. er helt uenig med kritikerne:
- Når man spiller i topklasserne - møder man andre som også er gode. Du er åbenbart den mest vindende - betragt det som at være den bedste. Ved at blive slået en gang imellem møder du topklassespillere hvor du kan lære nyt og dig i toppen af de bedste.

Husk: Det er aldrig en skam at tabe til en som er bedre - det ville være en skam ikke at møde denne spiller....!

0 kommentarer
Vis kommentarer