LA: Kvinder er ikke undertrykte i Danmark

Søren Søltoft Holmboe, kandidat for Liberal Alliance, mener ikke der findes kvindeundertrykkelse i Danmark.

Videoen herover er en del af den ret harske kønsdebat, som den finder sted mange steder på nettet ligenu.
Den handler om, at kvinder 'glemmer' at verden er bygget af mænd, og at mænd, ifølge skaberen, bruger al deres tid på at 'beskytte og forsørge' kvinder, uden at de 'værdsætter' det. I følge ophavsmanden til videoen, er det faktisk kvinder, der undertrykker mænd!
Herhjemme mener Søren Søltoft Holmboe fra Liberal Alliance, at hele debatten om undertrykkelse af kvinder er unødvendig. Den findes nemlig ikke mere, undertrykkelsen, mener han.

Fuld ligestilling
- Jeg mener, at vi har opnået fuld ligestilling, når en mand kan blive ligestillingsminister. Nu er det den politiske korrekthed, der er definerende for, hvordan kønskampen kæmpes, og der er en konsensus om, at det er i orden med love, der favoriserer kvinder. Men kvinderne er gode nok til at klare sig uden, og derfor tilgodeser kønskampen ikke længere kvinder, men fremstiller dem som ofre, siger han i et interview med Politiken.
Og så mener han at vi er på en farlig kurs:
- Vi skal passe på, at målet ikke bliver at få skabt ét køn i lighedens navn, hvor den ene skal være ked af det, hvis den anden er det, for ’ellers er vi ikke lige’. Det bør være op til individet at definere, hvordan man vil leve, siger han.

Verden uden mænd?
Som en kommentator til videoen herover skriver, så er alle de ting, mænd gør i verden sjovt nok ved at blive overtaget af...robotter! Men hvordan vil en verden uden mænd egentlig se ud? Den tanke digter bloggeren Anne Sophia Hermansen videre på i 'En verden uden mænd...'
- Der ikke længere være fisketure, hvor ingen siger noget i fem timer- der vil heller ikke være grillbarer, kun sushibarer. De kvindelige kropsfascister vil få overtaget, fordi der ikke vil være mænd til at fortælle os, at vi ser skønne ud, også med appelsinhud og kærlighedshåndtag. Ingen børn vil høre sætningen: “Bare vent til far kommer hjem”. Ordene myndighed, pligt og ansvarlighed vil være erstattet af terapi, forståelse og omsorg, skriver hun blandt andet inden hun slutter med at konkludere: 'Og verden vil gå i stå....' - hvorefter hun henviser til netop videoen her foroven i artiklen.

Findes kvindeundertrykkelse i Danmark i dag? Og har mænd noget særligt at bidrage med i den moderne verden?

0 kommentarer
Vis kommentarer