Ledige skal samle skrald for at få penge

De får en ydelse af de offentlige, og kommunen flyder med skrald - jamen så skal de da bare samle skrald for at få deres penge

Det flyder med affald i Danmark - og der er mange arbejdsløse. I Kolding kombinerer de problemerne, men er det en god løsning? (Foto: Lars Hansen)
Det flyder med affald i Danmark - og der er mange arbejdsløse. I Kolding kombinerer de problemerne, men er det en god løsning? (Foto: Lars Hansen)

Videoen herover viser en ordentlig bunke ulækkert grøde-affald fra søerne i København, der lå og flød her til morgen. Men fremover kan det være, at ledige Københavnere bliver sendt ud med skovlen for at fjerne det: Ellers får de ingen penge! De er begyndt i Kolding:
Jobcenter Kolding og by- og udviklingsforvaltningen underskriver i løbet af kort tid en aftale om, at forvaltningen skal stille 15-20 aktiveringspladser til rådighed for arbejdsløse, som så bliver sendt ud med affaldstænger og skraldeposer.

Det skriver jv.dk, der også kan citere formanden for arbejdsmarkedsudvalget, Mette Balsby (V), for at kalde konstruktionen en win-win-situation.

For ikke alene bliver der pænere og renene i Koldings, nej kommunen får også 50 procent i refusion af staten for ledige, som sendes i aktivering i virksomhedscentre mod de kun 30 procent, der kommer tilbage i refusion, når ledige aktiveres i jobcentrets egne aktiveringstilbud som f.eks. Legeparken.

Men hvad mener du om, at ledige skal samle skrald for at få deres ydelse?

0 kommentarer
Vis kommentarer