Giver alle studenter fingeren fra nu af

Heftig debat på nationen! om reglerne for studenterkørsel. For hvorfor skal håndværkeruddannede ikke have lov til at køre lastbil?

- Fra nu af jeg giver alle gymnasiestudenter fingeren, når de kommer kørerende forbi. Altid noget at jeg 'fik lov' til at blive kørt rundt, da jeg blev student (HG) for snart 11 år siden.

Kim C. er harm over meldingen fra Københavns Politis Færdselsafdeling, der kun vil udstede tilladelser til studenterkørsel til 'rigtige' studenter. Håndværkeruddannede og HF-studerende får nej, hvis de spørger, og det provokere flere på nationen!

Læs: Gymnasieelever har eneret på vognkørsel

- Hvorfor må folk ikke glæde sig over endt uddanelse. Syntes bestem at det virker skørt at den ene udannelse er bedre end den anden, skriver kasper a. og René Kn. fortsættter:

- Politiet MÅ have vigtigere opgaver! Så tag nu bare og lad de unge få dén oplevelse med. Der går sgu ikke nogle skår af politiet, selvom det skulle være folk med en såkaldt erhvervsuddannelse, der kørte rundt i en lastbil i stedet for folk med mørkerøde bånd på de hvide huer!

Men hvad mener du? Skal politiet give tilladelse til alle, der gerne vil køre rundt i lastbil og feste?

Hvis du har en festlig eller måske også en alvorlig video far din studenderkørsel så brug upload-boksen til højre. Har du et foto så mail på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (koster alm. sms-takst)

0 kommentarer
Vis kommentarer