Bendtner er ikke en rigtig mand

Bendtners druktur i Las Vegas i sidste uge har fået nationen! til tasterne. For han meldte jo afbud til U21-holdet, fordi han sku' være sammen med sin søn

Bendtner får hårde ord fra nationen!, nu hvor det viser sig, at han var i Vegas under U21-EM. (Foto: Lars Poulsen)
Bendtner får hårde ord fra nationen!, nu hvor det viser sig, at han var i Vegas under U21-EM. (Foto: Lars Poulsen)

- Igen har noget imod han tog på druktur, men nogen brokker sig over han gemmer sig bag en undskyldning om, at han vil være med sammen med sin søn.

Sådan gør en rigtig mand ikke
Sådan skriver nationens! Jens H. i en af de 47 kommentarer, Bendtner fyrede den af i Vegas under EM, har affødt indtil videre. Jens H. uddyber kritikken af Bendtner således:

- En rigtig mand siger det lige ud. Så enkelt er det.

Læs også: Bendtner skal lave smykker

Torben N. skriver at afbudet til U21 og drukturen 'bare endnu engang viser at han er større end sit eget ego':- Han kunne da lige så godt have sagt, at jeg er for stor til U21.. :-(( Elkjær siger vi mangler spillere med kant, her har vi en krukke med enormt store kanter.

Usympatisk at bruge sin søn
Mens Morten N. konstaterer, at det simpelthen bare er 'Dumt Bendtner':
- Der er simpelthen hvad det er. For en måned siden førte han sig frem som den ansvarlige far, der hungrede efter kvalitetstid med sønnen og derfor ikke kunne deltage i U21 EM (hvor meget han end ville...). Og så tager han i stedet på en to-ugers druktur til Vegas. Det er efter min bedste overbevisning ikke skidesmart når man i forvejen er pressens/befolkningens yndlingsoffer. Og virkelig usympatisk at bruge sin søn som en undskyldning, hvis du spørger mig. Ikke fordi jeg ikke under ham en ferie til Vegas, overhovedet ikke.

Men hvad mener du? Ville U21-holdet have klaret sig bedre med Bendtner på banen?

Jørn Sc. er en af dem, der synes det er helt OK, at Danmarks på papiret farligste mand, ikke stillede op:
- Det er fint med mig, at Bendtner tog til Vegas, så blev vi fri for at høre hans selvglade stemme i den tid, også havde vi ikke haft lejlighed til at se, hvor primitiv Billen er.

Den 12 .maj svarede 2405 personer på spørgsmålet 'Skal Bendtners afbud til U21 have konsekvenser?' og flertallet på 58 procent mente 'Nej, det er OK at melde afbud', mens 42 procent svarede 'Ja, Morten Olsen skal give ham karantæne i et par kampe'

0 kommentarer
Vis kommentarer