Hvilket job giver mest sex?

Hvad skal man lave, hvis man skal have det ultimative score-job?

Hvilket job skal man have som fyr, hvis man er ude på at score så mange kvinder som muligt. (Foto: Zefa)
Hvilket job skal man have som fyr, hvis man er ude på at score så mange kvinder som muligt. (Foto: Zefa)

En beskidt omgang med en svedig håndværker, en ordentlig tur med en pilot helt fremme i cockpittet, eller at blive reddet fra en faretruende situation af en muskuløs brandmænd i fuld uniform.

I årevis er det blevet diskuteret, hvad der er det bedste score-job, og hver gang er disse tre seksuelle, fantasier om mænd på arbejde havnet helt i top.

Men nu hvor skæringsdatoen for ansøgninger til videregående uddannelser nærmer sig med hastige skridt (5. juli, red.), og tusinder af unge mennesker om få uger skal vælge deres fremtidige karrierer, er det på tide at få en endegyldig afklaring på, hvilken form for beskæftigelse, der giver dem mest de bedste muligheder for at få en dame på krogen.

Derfor vil vi gerne have så mange af nationens! erfarne medlemmer som overhovedet muligt til at hjælpe dem ved at give deres bud på, hvilket job giver flest sex-tilbud?

Giv din mening til kende. Hvad er dine erfaringer? Hvad tænder du på? Og hvilken branche, tror du, giver de fleste tilbud fra det modsatte køn?

Læs: Her er vores drømmedates

0 kommentarer
Vis kommentarer