Hver femte dansker onanerer på jobbet

20 procent af danskerne mellem 18 og 74 år har onaneret på jobbet

Det er åbenbart ikke alle, der kan holde hænderne over dynen i de otte timer, som en arbejdsdag normalt tager. (Foto: NIMA STOCK)
Det er åbenbart ikke alle, der kan holde hænderne over dynen i de otte timer, som en arbejdsdag normalt tager. (Foto: NIMA STOCK)

'Jeg skal nok ordne det, chef, men først skal jeg lige ud og gokke'.

Næsten hver femte voksne dansker indrømmer, at de har hygget sig med en selvgjort orgasme, mens de var på arbejde.

LÆS OGSÅ: Hver anden kvinde onanerer på jobbet

Det viser en ny undersøgelse fra YouGov, der har henvendt sig til 1.024 repræsentativt udvalgte danskere på vegne af gratisavisen metroXpress.

Ifølge undersøgelsen er der en overvægt af mænd, der onanerer, mens der ikke rigtigt er forskel på unge og gamle. Der bliver dog ikke nævnt noget om, hvilke fag der lider mest under lystne medarbejdere, der tager sig en afstikker for at få sig en filer.

LÆS OGSÅ: Ung pige: Jeg onanerer hele tiden

Ifølge seksualterapeuten og lederen af den årlige onanimarathon Masturbate-a-thon Pia Stuck er det en god ting, at så mange danskere tager sagerne i egne hænder.

- Det er en god idé at tage trykket og få afbalanceret energien ved at onanere på arbejdet. Jeg vil anbefale folk at gøre det, siger hun ifølge B.T. og fortsætter:

- Mange folk er generelt tavse om onani, og det er trist. Jeg vil opmuntre til at folk er mere åbne omkring, at de onanerer. Mindst en orgasme om dagen er jo sundt.

LÆS OGSÅ: Vi onanerer af stress

Hvad siger du? Er det i orden at spille den af i arbejdstiden, og har du selv poleret håndtaget eller trillet med ærten på jobbet?

0 kommentarer
Vis kommentarer