30.000 vilde med pivfræk cykelpige-video

En video der måske, måske ikke viser cykelpigen Jasmijn Rijcken få noget helt særligt ud af sin VANMOOF cykel er blevet set næsten 30.000 gange på nationen.tv. Tjek hvorfor her

En pige kommer cyklende....og nyder det mere end normalt...
En pige kommer cyklende....og nyder det mere end normalt...

For et par dage siden fortalte vi historien om cykelpigen Jasmijn Rijcken, der måske, måske ikke var blevet anholdt af New Yorks politi for at køre på cykel i ført en alt for lille nederdel.

Læs også: Politi stopper cykelpige: Nederdel for kort

Vi illustrerede artiklen med en ret fræk reklame-video for netop det firma Jasmijn arbejder for, VANMOOF, i bunden af artiklen, en video, der trods en yderst ydmyg placering er set 30.000 gange! Vi stillede også spørgsmålet: Er pigen i den video identisk med Jasmijn Rijcken, som du kan se på billedet herunder?

Jesper A skrev:
- Om det er den samme pige? Tja... det er ihvertfald den samme cykel. Hvis det er den samme kvinde, er det måske ikke på grund af nederdelen hun er blevet stoppet, men på grund af de lyde hun frembringer når hun tramper i pedalerne. Hun burde nok overveje et lavere gear, skriver han.
Du kan stemme i boksen til højre.

Vi lægger mærke til cykelpiger
Mange af kommentarene handler også om utilfredshed med afstemningen om, hvorvidt cykelpiger er farlige for trafikken.
- Der mangler en svarmulighed: Ja jeg bliver distraheret, men de skal da ikke tage mere tøj på af den grund :), skriver Jesper J.
- "Nej. Jeg er helt koncentreret i trafikken og ser ikke andet end de andre trafikanter" Ville føle mig direkte pinlig, hvis jeg havde stemt dette!? Så de af jer der stemmer dette, ligger kun mærke til andre biler, og lægger ikke mærke til omgivelserne, cykelister, fodgænger?, skriver Kenny H.

Er det rigtigt?
I diskussionen om, hvorvidt det var et marketingstunt fra cykelfirmaet, som Jasmijn Rijcken er chef for, mener 38 procent, at det er det! Men 32 tror stadig på, at Amerikanere kunne finde på at påtale korte nederdele.
- Tror sgu det er rigtigt....Goddag det er politiet, du har en lækker røv,vi skal lige have navn og adresse,og så kan du godr regne med du høre fra os sener,skulle sgu have søgt job som politi betjent, skriver Birger J.
Flemming H. tror også på sagen:
- Ved ikke om det er et stunt, men faktum er, at USA jo er berømt for deres dobbeltmoral m.h.t. sex, skriver han.

Piger kigger på piger
Og så er Jenny K. også utilfreds med afstemningen. For hvad nu, hvis man er pige og selv kigger på piger?
- Sommer og sol...Jeg er pige og jeg KIGGER på piger... ;) For nogle år siden kom jeg cyklende igennem byen og så en ret så smuk kvinde i en sommerkjole. Jeg kiggede så meget at jeg med held nåede at rette op ellers havde jeg stået på hovedet ind over styr og fortov. Ja smukke sommerpåklædte distraherer, men de behøver ikke tage mere tøj på for min skyld hahahaha.., skriver hun.

Videoen herover spiller på en gammel, gammel myte om kvinder og cykelsadler. Tror du på DEN?

0 kommentarer
Vis kommentarer