Politi stopper cykelpige: Nederdel for kort

Jasmijn Rijcken er fra Holland og vant til at cykle. Men i New York var nederdelen for kort for det lokale politi, der stoppede hende og ville se papirer. Tror du på den?

For fræk? Jasmijn Rijcken poserer på Brooklyn Bridge i New York i det tøj, politiet angiveligt standsede hende i(foto fra Facebook)
For fræk? Jasmijn Rijcken poserer på Brooklyn Bridge i New York i det tøj, politiet angiveligt standsede hende i(foto fra Facebook)

Rijcken, der arbejder for det hollandske cykelfirma VANMOOF som chef, var i New York den 3. maj for at se the New Amsterdam Bike show. Og cyklede selvfølgelig rundt i byen. Det gik glimrende indtil hun blev stoppet af en politimand.
- Han sagde at mit tøj var for stødende og at det distraherede bilisterne og at det var farligt, sagde Rijcken til The Daily News.
- Jeg troede det var en vits, men så blev han vred og ville se mine papirer, fortsætter Jasmijn Rijcken i artiklen.
Hun fik aldrig en bøde efter mødet med den ukendte betjent den 3 maj.
- Jeg kunne simpelthen ikke forstå det. Så slemt var det tøj da heller ikke?, siger hun.

Fake eller hvad?
Jasmijn Rijcken fortalte i første omgang historien på VANMOOFs Facebook-side og så gik det ellers stærkt med interviews med amerikanske medier. New Yorks politi har også måttet komme med en udtalelse.
- Det er umuligt for os at finde ud af om denne historie er sand, og hvad der egentlig er sket, når vi ikke har politimandens navn, så vi kan få hans version, siger Paul Browne fra NYPD.
Og netop det, at der ikke er flere officielle detaljer, har fået mange til at tvivle alvorligt på hele historien.

Den falder jeg ikke for!
Jojowiththeflows blog er der skrevet en lang gennemgang af sagen og her er der stor tvivl.
- Jeg vil ikke finde mig i det. Helt ærligt, jeg nægter at tro, det er sandt! Faktisk er jeg ret sikker på, at det her enten var en dum Facebook-kommentar, der er røget af sporet. eller et overlagt marktingstunt, skriver jojowiththeflow.
Hans antagelser støttes af det faktum, at VANMOOF før optrinnet ikke var et særligt kendt mærke i USA.
Det er det nu.
Nationen! har forsøgt at få kontakt til Jasmijn og VANMOOF, men de er endnu ikke vendt tilbage.

Det er sket for andre?
Tilgengæld har Jasmijn svaret på firmaets Twitter-konto, hvor en bruger har spurgt om det hele bare var et Guerilla-marketing-stunt:
- Bare det var. Men det er ikke kun mig det er sket for. Det er meget uheldigt og ubehageligt, skriver hun.

EKSTRA:Hemmelig, pivfræk video?
På YouTube ligger denne 2 år gamle reklame fra VANMOOF - nationen! er noget i tvivl, men ER det ikke den samme pige?
</p><p><i><b>Hvad tror du? Fup eller fakta? Og kan cykelpiger være for distraherende når man kører i sin bil?</b></i></p>

0 kommentarer
Vis kommentarer