Grænseaftalen: Rygrad som en regnorm

Danske politikere har pludselig fået travlt med at bøje sig for udlandsk pres i forb. med grænseaftalen, mener nationen-medlem Benny H.

Danske politikere er nogle skvatmikler, der ikke tør stå fast overfor pres fra udlandet, mener Benny H. (Foto: Colourbox)
Danske politikere er nogle skvatmikler, der ikke tør stå fast overfor pres fra udlandet, mener Benny H. (Foto: Colourbox)

- Det primære mål med indførsel af grænsekontrollen var, at bremse den markante stigning i den grænseoverskridende kriminalitet, ikke mindst berigelseskriminalitet begået af udenlandske bander – altså, at gøre hverdagen lidt mere sikker for Hr og Fru Danmark, skriver Benny H., han fortsætter:

Pinlig oversættelse
- Men før blækket på aftalen er tørt, kritiserer Dansk Industri aftalen og Tyske politikere blander sig også. Og nu viser Politikerne, igen, at de har rygrad som en regnorm. I stedet for at stå fast på aftalen, forsøger de at ’please’ kritikerne med en sand strøm af udtalelser som kun udstiller politikernes indbyrdes uenigheder, og ydermere udgiver de en oversættelse på Engelsk som kun udstiller pinlighederne endnu mere.

Politiker-cirkus
- Så, hvad der startede som et forsøg på at gøre hverdagen lidt mere sikker for den almindelige dansker (der ikke bor i Nordsjælland eller i beskyttede politiker-ghettoer tæt ved Christiansborg), har nu udviklet sig til det sædvanlige politiker-cirkus som ganske givet ender med en 'studehandel' der absolut ikke vil tilgodese den almindelige dansker.

Taburet-angst
- De politiske forhandlinger der har foregået omkring grænsekontrollen, udstiller Politikernes manglende evner til at lede dette land, og ikke mindst deres angst for at miste taburetten ved det kommende valg, Politikerne er kun bange for at blive hældt ud af den beskyttede verden de lever i på Christiansborg. Jeg, er derfor helt enig med de debattører, der foreslår faste valgperioder og opstillingskrav til Folketinget på 10 års erhvervserfaring, plus at løsgængere ikke skal være tilladt i Folketinget.

Valgkamp på fire år
- Vil en politiker af en eller anden grund ikke være i sit parti længere, skal vedkommende forlade Folketinget og lade suppleanten komme til valgperioden på 4 år, kunne passende ligge sådan at en del af Politikernes ferie på 4 mdr. startende Grundlovsdag, kunne være en del af valgkampen. Herefter kunne valgperioden starte første tirsdag i oktober! Så ville vi andre blive fri for den evindelige valgkamp der efterhånden foregår over fire år.?

Har Benny H. en pointe - skyldes de primære problemer ang. genindførslen af grænsekotrollen, inkompetent og uerfarne politikere? Er en løsning at ændre reglerne for folketingsmedlemmer?

0 kommentarer
Vis kommentarer