Amagerdrengen og uni-pigen

Modsætningerne er store mellem Mikkel Kessler og hans nye kærlighed Lea Hvidt

Linse og Ann-Patricia Kessler er ikke længere de eneste kvinder, som Mikke Kessler lægger armen om i offentligheden. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Linse og Ann-Patricia Kessler er ikke længere de eneste kvinder, som Mikke Kessler lægger armen om i offentligheden. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Et gammelt mundheld siger, at modsætninger tiltrækkes. Men der er immervæk et stykke vej fra Linse til Lea.

De fleste danskere skal nok lige vænne sig til, at det er en 22-årig universitetsstuderende, der står ved siden af Kessler, når han fremover træder frem i medierne.

Tidligere har det nemlig som oftest været hans voldsomt storbarmede søster Linse, der uden at tage munden for er en noget anderledes type. Og i det hele taget markerer Mikkel Kesslers forhold til den ti år yngre model noget af et skifte for den folkekære bokser.

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler om Lea: Hun er min kæreste

For hvor Kessler er kendt for at bevæge sig effektivt rundt på bokseringens canvas, trisser Lea Hvidt til dagligt omkring på de bonede gulve som studerende på Roskilde Universitet. Hvor Kessler træner målrettet for at blive endnu bedre til at dele øretæver ud, er det lange, teoretiske afhandlinger om Performance-Design, som Lea Hvidt øver sig på.

Og hvor Kessler er vokset op blandt bøller og bumser i Amagers hårde gader sammen med sin søster Linse, der er i dag er en del af det københavnske sex-miljø, har Lea Hvidt fået sin opvækst i fri natur på forældrenes landsted tæt ved Taastrup, hvor hun har kunnet tage sig en ridetur, når hun lystede.

Tiden vil dog vise om kærligheden mellem amagerdrengen Mikkel Kessler og uni-pigen Lea Hvidt er stærk nok til at holde sammen på det tilsyneladende vidt forskellige par.

Hvad mener du? Parret virker til at være mægtigt forelskede, men passer de sammen? Og tror du, at Kessler og Hvidt kommer til at leve lykkeligt til deres dages ende?

0 kommentarer
Vis kommentarer