Tjener, der er en cikade i min is!

Amerikansk isproducent sender ny smagsvariant på gaden - med chokoladeovertrukne cikader

Var det noget med en skålfuld dejligt hjemmelavet is med chokoladeovertrukne cikader? (Foto: Jens Søndergaard)
Var det noget med en skålfuld dejligt hjemmelavet is med chokoladeovertrukne cikader? (Foto: Jens Søndergaard)

Insekt-is. Tja, hvorfor ikke?

Sådan tænkte den amerikanske is-producent Sparky's Homemade Ice Cream angiveligt, da de for to uger siden besluttede sig for at sende en helt ny og vovet smagsvariant på gaden. Den nye ingrediens var nemlig kandiserede cikader.

Ifølge den amerikanske avis Kansas City Star blev cikaderne leveret af dedikerede medarbejdere, der gladeligt ledte deres baghaver igennem for at finde de sværmende kræ, hvorefter de tog med på arbejde. Her blev de kogt og overhældt med brun farin og mælkechokolade, og derefter blandet med isen.

Selv om isen hurtigt blev en succes blandt kunderne, var det dog for meget for de amerikanske sundshedsmyndighederne, der hurtigt skred ind over for Sparky's og bad dem om at indefryse deres yderligere produktion, indtil de sundhedsmæssige risici kan blive ordentligt undersøgt.

Hvad siger du? Var det noget med en skefuld vanilleis med cikader? Eller hvad med chokolade og edderkop?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere