Berlingske og BT i flæsket på Jon Dahl

Tre redaktører fra Berlingske og BT angriber landsholdet for at være kedelige. Og de giver Jon Dahl skylden

Jon Dahl får skylden for at landsholdet er kedeligt. Hvad mener du? (Foto: AP)
Jon Dahl får skylden for at landsholdet er kedeligt. Hvad mener du? (Foto: AP)

B.T.s chefredaktør Peter Brüchmann, B.T.s sportschef Jacob Staehelin og Berlingskes sportsredaktør Flemming Fjeldgaard har rottet sig sammen og skriver i dag om landsholdets imageproblem i henholdsvis B.T. og Berlingske.

De tre er enige om, at det er Jon Dahl Tomasson skyld, at vi idag har et egoistisk, kedeligt og pengehungrende mandskab i rød/hvidt, fordi han - bevidst som ubevidst - har langt linjen for hvordan man håndterer pressen.

- Det største knæk i retning af at lukke landsholdet mod offentligheden kom ved den barnagtige boykot - efter sigende 100 pct. anført af Jon Dahl – efter sejren over Portugal i 2008, skriver B.T.s Brüchmann f.ex. i sin klumme, mens Berlingskes Fjeldgaard formulerer kritkken således:

- Jon......var en afgørende forklaring, når vi journalister så eksempelvis angriberen Søren Larsen forandre sig fra leende, charmerende gadedreng til sortsnakkende kommunalpapir. Larsen havde bare været en tur i Tomassons presseskole.

Men hvad mener du? Er landsholdet kedeligt - og er det Jon Dahl skyld?

DBUs kommunikationschef Lars Behrendt afviser kritikken overfor sporten.dk, og mener, at den store forskel er mediebilledet:
- Jeg er meget enig med de spillere, der mener, at der er meget stor forskel på, hvordan mediebilledet var i 80'erne, og hvordan mediebilledet er nu, siger Lars Berendt.

0 kommentarer
Vis kommentarer