Vred: Forkert pige fører Oddset-afstemning

Er Oddset ligeglade med de bedste kandidater, spørger nationen!-medlem Thomas H, der kalder pige-afstemningen en skandale

(screendump fra Oddsets Facebook-side)
(screendump fra Oddsets Facebook-side)
Følg nationen!

- Jeg har lige set på Oddset-pige konkurrencen. Det virker som om Oddset ser totalt passivt til, mens hele den danske nations stemmer blive mere eller mindre negliceret.

Sådan skriver nationen!-medlem Thomas H i et brev, hvor han raser over den måde, Danske Spil har tilrettelagt udvælgelsen af Janni's afløser.

Lige nu er det Kath, der fører Oddsets egen afstemning med 35,35 procent af de ialt 17.600 afgivne stemmer, men Thomas H. har brugt lidt krudt på at se hvor mange stemmer samme pige, fik ved to andre lejligheder. Og hans konklusion er klar:

- Det er meget tydeligt, at Danmark ikke ville vælge Kath, og (jeg) troede faktisk Oddset ønskede den kandidat som folket ville have, og ikke den med flest venner, skriver Thomas H.

Er Oddset ligeglad med de bedste?
- Der er jo nærmest ingen konkurrence på facebook, det er bare venner og så flere venner. Jeg syntes det må være super surt for Sandra, Kit og Cecile som virkelig må føle at Oddset er ligeglad med de bedste kandidater (en generel betragtning).

Fik kun 6 procent i Brøndby
- Der har været to mere officielle afstemningenr tidligere: På Brøndby Stadion fik Kath 6 % af stemmerne og på EB.dk fik hun faktisk også kun 6,88 % af stemmerne. Det siger meget tydeligt, at hun generelt ikke er populær hos folket. Jeg vil syntes, det ville være så trist, hvis det bliver hende som kommer til at hænge på plakaterne rundt omkring i landet. Det ville stort set alle jo syntes. En skandale fra Oddsets side, slutter Thomas H.

Men hvad synes du? Er det OK, at en pige med mange Facebook-venner vinder, mens pigen, der i får flest stemmer i åbne afstemninger, bliver valgt fra?

Reglerne for Oddset's afstemning er at man kan stemme på pigerne én gang i døgnet. Man kan stemme på sms eller man kan stemme via Facebook, og hos Danske Spil er kan klar over, at der er nogle, der er utilfredse med den måde, afstemingen er tilrettelagt på.

- Men vi har valgt at lægge det ud til brugerne at afgøre, hvem der skal være den nye pige, og der har vi så valgt Facebook. 2.7 millioner danskere på Facebook, og alle kan gratis oprette en profil og deltage, siger Morten Hedegaard fra Danske Spil.

Oddsets afstemning slutter d. 26. juni kl. 16.00.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers