Snyd i Facebook-afstemning om Oddset-piger

Danske Spil har konstateret fup med falske Facebook-profiler oprettet i Indien i forbindelse med afstemningen om den nye Oddset-pige

250 stemmer er nu fjernet fra 'Hvem skal være den nye Oddset-pige afstemning. De fleste af de falske stemmer var gået til Kath. (Foto: Gils Fotografi)
250 stemmer er nu fjernet fra 'Hvem skal være den nye Oddset-pige afstemning. De fleste af de falske stemmer var gået til Kath. (Foto: Gils Fotografi)

Det er et eftertragtet job at være Oddset-pige. Og de seks piger, der lige nu er på valg på Oddsets Facebook-side gør alt for at skaffe stemmer, men nogen af deres hjælpere er måske gået for langt, oplyser Danske Spil her til eftermiddag.

Se billedgalleri: Oddset-babe: de seks finalister

Flest falske stemmer på Kath
De IT-kyndige i spil-firmaet har nemlig - efter en del spekulationer på bla. nationen! om validiteten af Oddsets afstemning - gennemgået de næsten 20.000 afgivne stemmer, og her konstateret, at ca. 250 af stemmerne stammer fra falske Facebook-profiler oprettet i Indien.

Morten Hedegaard fra Danske Spil oplyser, at det helt overvejende - men ikke udelukkende - er stemmer på Kath, der er tale om.

Læs: Vred: Forkert pige fører Oddset-afstemning

Læs: Kit og Kaths Miss-fight - nu med kæreste

Morten Hedegaard fra Danske Spil siger, at der nu er etableret kontakt med Facebook, og at de falske inder-stemmer er trukket ud af afstemningen. Oddset vil nu have en god snak med pigerne om det der er foregået, så der igen kommer fokus på konkurrencen.

- Og Facebook holder øje med afstemningen og kontrollerer den dagligt, lover Morten Hedegaard.

Hvem vinder - og hvem har fortjent at vinde? nationens! tre ungdomsreportere gik på gaden med billeder af Kit og Kath, for at høre hvad folk på gaden siger?

1 af 2 
2 af 2 250 stemmer er nu fjernet fra 'Hvem skal være den nye Oddset-pige afstemning. De fleste af de falske stemmer var gået til Kath. (Foto: Gils Fotografi)
0 kommentarer
Vis kommentarer