Åh nej, en flodbølge af tis igen

Copenhagen Carnival er klar til at tage over, hvor Distortion slap i sidste weekend

Københavnerne kan godt berede sig på flere scener som denne. (Foto: Zefa)
Københavnerne kan godt berede sig på flere scener som denne. (Foto: Zefa)

Hvis du troede, det var slut med pisstank og gader fyldt med affald i det københavnske gadebillede, så kan du godt tro om igen.

For fra imorgen kl. 11 står Copenhagen Carnival nemlig klar med endnu et kæmpemæssigt arrangement, hvor hundredtusindvis af feststemte mennesker vil drikke sig fulde, lade vandet overalt og efterlade sig et spor af affald.

Sidste år deltog 200.000 mennesker i løjerne, der er centreret omkring Fælledparken, hvilket er cirka halvt så mange som til de netop overståede Distortion-fester, hvor godt 100.000 gæster pr. dag skabte kaos i København. Men ambitionerne fra bagmændene på Copenhagen Carnival er dog langt større. Karnevalen skal nemlig efter planen overgå Distortion og udvikle sig til Nordeuropas største kulturbegivenhed med over en million besøgende.

- Vi vil vise Københavns potentiale som en international metropol, der på samme måde som London og Rio kan forvandles til en kolossal fest, siger karnevallets direktør Morten Sørensen i dagens udgave af gratisavisen Urban.

Morten Sørensen lover dog højt og helligt, ligesom arrangørerne på Distortion iøvrigt også gjorde, at der er styr på oprydningen,

Men hvad siger du? Er du klar til endnu engang at blive overrendt af festglade mennesker med alternative opfattelser af, hvor det er i orden at hælde vandet fra kartoflerne?

0 kommentarer
Vis kommentarer