Kit og Kaths Miss-fight - nu med kæreste

Vild debat på nationen! om den nye Oddset-pige - og måden hun bliver valgt på

Oddset skal have en ny pige, og det er danskerne, der skal vælge hvem det skal være. Så langt så godt, men i går gjorde en person ved navn Thomas H. nationen! opmærksom på det misforhold, der er mellem stillingen i den afstemning Oddset har gang i og stillingen i en afstemning her på ekstrabladet.dk og resultatet af en sms-afstemning foretaget på Brøndby Stadion.

På oddsets hjemmeside fører Kath, mens det er Kit B, der får flest stemmer de andre steder.

Læs: Vred: Forkert pige fører Oddset-afstemning

Men Thomas B er ikke en tilfældig borger - nej, han er kæreste med Kit B, og derfor skal han ikke blande sig på den måde, mener flere nationen!-medlemmer, bl.a. Tobias B., der skrev:

- Jeg vil lige gøre opmærksom på at manden der brokker sig over at afstemningen ikke er objektiv. Han er Kit B's KÆRESTE. Hvilket vel ikke er særlig objektivt. Beskidt træk Thomas.

Hvorfor må jeg ikke have en holdning?
- De tidligere afstemninger viser at Kit, Sandra og Cecilie er de generelle favoritter hos folket. Og jeg kan ikke se hvorfor jeg som kæreste ikke må have en holdning til en afstemning som på flere måder har udviklet sig mistænkeligt og selvfølgelig støtter jeg op om min kæreste. Hvem ville ikke gøre det, skriver Kit B's kæreste Thomas H. i dag i en mail til nationen!, som svar til de mange nationen!-medlemmer, der synes at det er utidigt at en af Oddset-pige kandidaternes kæreste ytrer sig om den måde Danske Spil har tilrettelagt udvælgelsen.

Hvad ville du gøre? Ville du blande dig, hvis du syntes din kæreste blev uretfærdigt behandlet?

Noget tyder dog på, at der brugt hemmelige 'metoder' til at få Kaths stemmetal i vejret på Oddsets afstemning. Ninna S. - som kender Kath - skriver nemlig i en kommentare:

- Ingen snyd. Jeg.... ved hvordan hun og hendes netværk aktivt har gjort en indsats for at prommovere hende og dermed få mange stemmer - også fra den ene dag til den anden som Thomas nævner i artiklen. Vil selvfølgelig ikke lige afsløre metoden, men Kath har været rigtig god til at skabe opmærksomhed omkring den her afstemning og sig selv, og det er vel ikke nogen dårlig evne at have som dk's nye oddset pige??

Hvem vinder - og hvem har fortjent at vinde? nationens! tre ungdomsreportere gik på gaden med billeder af Kit og Kath, for at høre hvad folk på gaden siger?

Pt har 18910 personer deltaget i afstemningen her på siden. Her fører Kit Tanja Borne med 6119 stemmer eller 32,36 procent, mens Kath - Kathrine Junge - har fået 1494 stemmer svarende til 7,9 procent. Vær opmærksom på at man kun kan stemme én gang

Oddsets side fører Kath med 6761 stemmer - svarende til 35,25 procent, mens Kit B. ligger en andenplads med 31,5 procent af stemmerne. Hun har fået 6049 klik. Foreløbig er der her afgivet 19180 stemmer, men da man kan stemme en gang i døgnet, og afstemningen har været i gang i et par uger, kan man ikke sige, hvor mange personer, der har stemt.

1 af 2 Det her screenshot blev sendt til nationen!
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer