Rasende på sagsbehandlere i Brønderslev

Mange undrer sig over, at Brønderslev Kommune ikke bliver straffet for at svigte de ti børn

Her er huset, hvor misbruget foregik. Mange på nationen mener, at Brønderslev Kommune har svigtet totalt, men hvad mener du? (Foto: Ernst Van Norde)
Her er huset, hvor misbruget foregik. Mange på nationen mener, at Brønderslev Kommune har svigtet totalt, men hvad mener du? (Foto: Ernst Van Norde)

- Men's jeg så udsendelsen i aftes, sad jeg hele tiden med en fornemmelse af, at det mest af alt gik ud på at få problemet væk ved at sende det til en kollega eller endnu bedre en anden kommune. Så sagsbehandlerne kunne få mindre arbejde og holde fri oftere.

Sådan skiver Verner V. efter DRs dokumentar 'Børnene fra Brønderslev', der rullede over skærmen i går. Han slutter sig kommentar med ordene:

- Føj for f..... siger jeg bare...., og Verner er ikke den eneste, der synes at systemet har fejlet i sagen om misbrug og misrøgt.

- De socialrodgivere skulle mindst have sparket fra posten. Jeg er dybt rystet over den måde de behandlede sager på. Det burde slet ikke kunne finde sted i dagens Danmark. Tror de havde taklet situationen bedre i Afghanistan, skriver Harry S, og anette j er enig:

- Den kommune skulle skamme sig. De må sidde med en utrolig dårlig smag i munden. Man skal lede længer efter så dårlige sagsbehandlere. Man skulle tro de havde trukket deres uddannelse i en automat på Bakken. Sagsbehandler har mere travlt med at holde pauser end at passe deres job. Håber andre kommuner har lært af deres utrolig dårlige kollegaer.

nationen!-medlem Allan Jacobsen har oprettet en Min Sag om Brønderslev-sagen, hvor han bl.a. skriver:

- Jeg forstår ikke hvordan disse kommuner og deres sagsbehandler kan slippe godt for deres ansvar ,det de har gjort er næsten lige så slemt som den behandling børnene har fået af deres forældre

Men hvad mener du? Har kommunen et ansvar, og skal nogen af sgabehandlerne/kommunens chefer fyres, have bøde eller ligefrem i fængsel?

0 kommentarer
Vis kommentarer