Kikset og pinligt, Pernille

- Sådan en klovn. Hvor pinligt og sådan en ære skal hun ikke have en anden gang hvis man som professionel musiker ikke kan den danske nationalsang, skriver Susan E.

MERE TV: Se Patrick Nielsen knække sin modstander- vises i samarbejde med Team Sauerland

Der er ikke meget opbakning til Pernille Rosendahl fra ekstrabladet.dks læsere, ovenpå den - mildt sagt - kiksede udgave af 'Der er et yndigt land', som hun sang foran flere tusinde mennesker i Parken i går aftes og endnu flere hjemme foran skærmen.

Hele to fejl sneg sig ind i sangerindens udgave af den danske nationalsang, og det er ikke noget, der huer ekstrabladet.dks læsere:

- Hvis man skal ha den ære at synge den danske national melodi skal det fandeme gøres ordenligt 1 gang, skriver Michael H. Han bakkes op af flere læsere, blandt andet Jimmy A, der kalder Pernille Rosendahls optræden for kikset:

- At en professionel sanger ikke engang kan huske teksten er da latterligt. Hun klovnede jo rundt i teksten, men plus point alligevel til hende, da hun fortsatte som ikke var sket.

Ikke typen på en nationalsang-sanger
- Hun er ikke typen, der synger nationalsangen, og så bør hun overlade det til nogen, der ikke først lige skal lære teksten, inden de går på "scenen". Det svarer lidt til at få Morten Messerschmidt til at synge for ved Socialdemokraternes 1. maj-arrangement i Fælledparken, skriver Klaus I.

Hvad mener du om Pernille Rosendahl og nationalsangen? Skal hun have chancen for at gøre det godt igen end anden gang?

0 kommentarer
Vis kommentarer