Nazi-snak: Bliver Camre smidt ud af DF?

Efter sine sammenligninger mellem nazister og indvandrerbander, hvor nazisterne efter Mogens Camres mening har opført sig bedst, har Pia Kjærsgaard angiveligt truet ham med eksklusion

Hvis Mogens Camre ikke trækker sine udtalelser tilbage eller undskylder så læner han sig op af en eksklusion, oplyser centrale kilder i Dansk Folkeparti til bt.dk, der også skriver, at Pia Kjærsgaard har givet Camre en 'regulær skideballe'.
Men måske er B.Ts 'centrale' kilder for hurtigt ude.
- Det er noget, der er digtet, men der er mange journalister, der har en digterisk åre, siger Mogens Camre til Politiken.dk, hvor han også afviser enhver snak om en mulig eksklusion.

Det sagde han
- Vi har flere uroligheder i gaderne nu, end vi havde under den nazistiske besættelse i 2. verdenskrig. Og der er mere vold i gaderne nu. Det er helt uacceptabelt, sagde Mogens Camre til en forbavset reporter fra Hollandske Nederland 2 i et flere år gammelt klip, der nu bider ham i haserne:
- Ingen skal være i tvivl om min holdning til Nazisme, men de tyske soldater i vore gader opførte sig bedre end de muslimske drenge, meget bedre, de var veldiciplinerede unge tyske drenge, fortsatte Mogens Camre i interviewet, der er gået viralt på nettet via YouTube og Facebook.

Historiske kendsgerninger
- Det er historiske kendsgerninger. Jeg taler om den menige tyske soldat, ikke om Gestapo eller SS. Hvis folk mødte tyske soldater under besættelsen, gik de ikke over på den anden side af gaden. Det gør de i ghettoerne i dag, hvis de møder unge muslimer. Min far blev hentet af Gestapo, og jeg har oplevet den tid, så at beskylde mig for at være sympatisk indstillet overfor nazister, er helt ude i skoven, sagde Mogens Camre i går til bt.dk.

40 procent enige
På nationen! mener 60 procent at Camres sammenligninger er langt ude. Men 40 procent bakker op.
- Noget af det har han jo faktisk ret i. Men jeg vil ikke kun gi muslimerne skylden. Det er i det hele taget et stigende samfundsproblem, skriver Kenneth T.
Rasmus K. mener det er uintelligent sagt af Camre:
- I DK behandlede vi tyskerne godt og de behandlede os godt. Men det var sgu kun fordi folk godt vidste konsekvenserne af hvad der ville ske hvis man gjorde modstand... Så faldt hammeren nådesløs og de søde disciplinerede soldater drenge var pludseligt ikke så søde mere. Igen er det en meget sær ting at sammenligne disciplinære soldater med en befolkningsgruppe der primært befinder sig i de lavere klasser af samfundet og det er ærlig talt en meget uintelligent sammenligning at drage, skriver han.

Sindssyg snak
MacmolK er helt kontant:
- Det er sgu da fuldstændig sort snak! Manden er skingrende sindsyg. Som at sammenligne æbler med fisk eller et eller andet latterligt...Håbløst menneske, skriver han.
- Så lad os da bare gøre som dem Camre roser.Stille muslimerne op af en mur og skyde dem, eller hvad med den her....Vi laver en stor boks, lukker muslimerne inde og så lukker vi gas ind i boksen, jo jo der er mange metoder til at fjerne dem vi ikke lige forstår og er sååååååååå bange for, skriver Kenneth T.

Hører Mogens Camre hjemme i Dansk Folkeparti? Og tror du han siger undskyld?

0 kommentarer
Vis kommentarer