Skal illegale indvandrere have lægehjælp?

To hjælpeorganisationer vil fra august hjælpe syge illegale indvandrer. Det synes Michael N er en rigtig dårlig ide

Illegale indvandrere får deres egen klinik til august. Er det en god ide? (Foto: colourbox)
Illegale indvandrere får deres egen klinik til august. Er det en god ide? (Foto: colourbox)

- Efter at Folkekirkens Nødhjælp og Læger uden Grænser har beslutter sig for at åbne en klinik, som tilbyder gratis og anonym lægehjælp til illegale indvandre, er jeg rigtig glad for at jeg aldrig har støttet disse organisationer og opfordre andre til at gøre det samme.

Sådan skriver nationen!-medlem Michael N i et læserbrev til Ekstra Bladet, nu hvor sundhedsminister Bertel Haarder med henvisning til lægeløftet, har sagt, at han ikke vil gribe ind mod hjælpeorganisationernes klinik, der er planlagt til at åbne til august. Michael N fortsætter:

- Mig bekendt opholder disse indvandre sig ulovligt her i landet og man kan jo kun gætte sig til hvordan disse mennesker ernærer sig under deres ophold. Jeg frygter at der vil betyde flere illegale til Danmark, efter disse organisationer har taget loven i egen hånd og gjort det nemmere at være illegal indvandrer.

- Jeg håber at politiet tager opstilling foran indgangen til klinikken, og tjekker alle der går ind og ud af døren, så alle der ikke har et lovligt ophold i Danmark kan bliver sendt hjem til deres respektive lande med det samme.

Men hvad mener du? Skal politiet ligge på lur og anholde syge illegale indvandrere?


0 kommentarer
Vis kommentarer