Mystisk: Hemmelig rumstation på Mars?

David Martines fra Californien har siddet og kigget dybt ind i Google Mars, en udgave af Google Earth hvor alle billeder fra Mars er samlet. Og han fandt tilsyneladende en rumstation som ingen har set før

En struktur på overfladen af Mars. Hvad er det?
En struktur på overfladen af Mars. Hvad er det?

- Det er en af de vigtigste opdagelser om Mars nogensinde! Det man kan se er 230 meter langt og 45 meter bredt. Det er hvidt med blå og røde striber mod den røde Mars jord. Det er ikke en klippe eller et bjerg. Det er noget der er bygget. Det er ikke noget jeg har lavet - det findes på Google Mars. NASA vil ikke svare, når jeg spørger dem hvad det er, skriver David Martines i teksten til sit klip fra YouTube, hvor han zoomer sig ind på en struktur på Mars's overflade.


Google Mars -se video om det her

Det er en klippe
Videoen er set over 600.000 gange og får mange kommentarer med på vejen.
- Tænk lidt over den retning den peger i og på størrelsen. Det er en vind-formet flok klipper. Der er sikkert en stærk blæst der. Den lange hvide ting kunne være en faldskærm fra nogen af sattelitterne, der er landet deroppe?, foreslår 'ross350tube' i en kommentar til videoen.

Jeg ville tjekke
- Hvis det er en lager, en satellit eller en oprørs-kraftværk....det har ihvertfald perfekte 90 graders vinkler og symmetri. Jeg mener nogen skulle flyve forbi og se nærmere på det, skriver 'Gezoes'.
David Martines er iøvrigt ikke kun opstemt over opdagelsen. Han er også bekymret:
- Hvad nu hvis det er et våben?, siger han.
Det hele skulle ligge på disse koordinater(på Mars): 71 49'19.73"N 29 33'06.53"W

Hvad mener du?

1 af 2 For nogen tid siden var der stor opstandelse over de såkaldte ansigt, der blev set på et billede fra Mars. Vrøvl og tilfældigt spil af lyset, sagde NASA dengang.
2 af 2 En struktur på overfladen af Mars. Hvad er det?
0 kommentarer
Vis kommentarer