Dobbeltmoralske skvadderhoved!

nationen! raser over busdirektøren Jonas Permins dødskørsel

Jonas Permin (i midten, red.), der har modtager en pris for sit arbejde som direktør i Arriva, blev taget med 144 kilometer i timen på en vejstrækning med vejarbejde. (Foto: OECD/ITF)
Jonas Permin (i midten, red.), der har modtager en pris for sit arbejde som direktør i Arriva, blev taget med 144 kilometer i timen på en vejstrækning med vejarbejde. (Foto: OECD/ITF)

- Det er rendyrket vanvid at køre så hurtigt igennem et vejarbejde - en skam han ikke hamrede frontalt ind i en af betonbarriererne. Så havde vejene, vejarbejderne og vi da været befriet for en idiot mere.

Så hård er dommen over Jonas Permin fra ét af de mange medlemmer af nationen! (Claus P., red.), der er ophidsede over, at busdirektøren fra Arriva valgte at ignorere fartbegrænsningerne på Amagermotorvejen og pløjede igennem et vejarbejde med 144 kilometer i timen.

LÆS OGSÅ: Buschef knaldet: Kørte 144 km/t gennem vejarbejde

Også Jørgen Je. ryster på hovedet over den manglende situationsfornemmelse.
- Hvordan kan sådan et fjols sidde som topchef. Hvad vil han gøre, når en af hans chauffører laver en forseelse. Kan han stå frem med en løftet pegefinger?, skriver han.

Ifølge Arriva kommer det dog ikke til at få de store arbejdsmæssige konsekvenser for Jonas Permin, at han igen har kørt alt, alt for hurtigt - det til trods for, at han til daglig har ansvaret for at få Arrivas chauffører til at køre pænt og behandle kunderne høfligt.

Og det paradoks har nationen! heller ikke ladet forbigå i stilhed.

- Dobbeltmoralsk skvadderhoved. Og med den indstilling bliver han nok forfremmet, lyder det fra Ida M.

Ikke alle er dog helt oppe i det røde felt over Jonas Permins vanvidskørsel.

- Når man flere døgn i træk tvinges ned på 50 km/t på en tre-sporet motorvej over en flere kilometers strækning, og hver gang ikke ser nogen årsag til fart nedsættelsen, ja så er det jo bare et spørgsmål om tid, før folk kører som de plejer, skriver Bo R.

0 kommentarer
Vis kommentarer