Mor til syv: Kører bedst lidt plimme-lim

Amerikansk kvinde kørte af vejen med 11 børn i bilen i beruset tilstand

En 32-årig amerikansk kvinde havde brug for lidt at styrke sig på, da hun skulle ud og køre med elleve børn i bilen. (Foto: ekstrabladet.dk)
En 32-årig amerikansk kvinde havde brug for lidt at styrke sig på, da hun skulle ud og køre med elleve børn i bilen. (Foto: ekstrabladet.dk)

At have skrigende børn i bilen kan være noget af en prøvelse for de fleste.

Det var det i hvert fald for en 32-årig, amerikansk kvinde, der med hele elleve børn på bagsædet af sin Dodge Durano følte, at det var på sin plads lige at få sig en skarp for at få ro på situationen, inden hun begav sig ud på det amerikanske vejnet.

Det indrømmede hun over for amerikansk politi, da hun blev afhørt i forbindelse med, at hendes bil var havnet med bunden i vejret ved en frakørsel til motorvejen i Milwaukee County i staten Wisconsin i det nordlige USA.

Selv var den 32-årige kvinde, der blev målt til at have en alkoholpromille på 1,6 - dobbelt så meget som det tilladte - mor til syv af børnene, hvorimod resten tilhørte hendes slægtninge. De fleste af børnene, der var mellem to og 17 år gamle, slap relativt billigt fra uheldet, men fem af dem kom dog så meget til skade, at det var nødvendigt med en tur til det nærliggende 'Children's Hospital'.

Hvad mener du? Er det ok at få sig en enkelt eller to skarpe, hvis man er omgivet af så mange børn som denne amerikanske kvinde?

0 kommentarer
Vis kommentarer