Verdens dårligste forklædning

Britiske Martyn Crute klædte sig ud som kvinde for at snige sig uden om ventende pressefotografer

Sådan så det ud, da Martyn Crute forlod retssalen i Lincolnshire i Østengland. (Foto: Caters)
Sådan så det ud, da Martyn Crute forlod retssalen i Lincolnshire i Østengland. (Foto: Caters)

Nogle gange kan det godt betale sig lige at tænke sig om en ekstra gang, inden man ukritisk kaster sig ud i at realisere en god idé.

Det er i hvert fald tilfældet for Martyn Crute, der for godt ti dage var godt og grundigt træt af pressens tilstedeværelse, da han skulle møde for Lincoln Crown Court i det østlige England.

For at undgå fotografernes nådesløse og nærgående kameraer fik han nemlig den indskydelse at iføre sig forklædning og snige sig forbi den ventende presse. Men noget utraditionelt valgte han et fuldt drag-kostume komplet med høje hæle, en sort nederdel og paryk som sin forklædning.


Desværre for Martyn Crute gik der dog ikke meget længere end et par sekunder, før hans bluff-nummer blev afsløret, da fotograferne så nemt som ingenting spottede hans kraftige kæber og skægstubbe gennem de mørkebrune lokker.

Selve retssagen handlede om, at Martin Crute i 15 måneder har som opereret som direktør i olieselskabet, UK Oil and Gas Ltd, angiveligt uden at have den nødvendige godkendelse fra sikkerhedsorganet Corgi. Derigennem menes det, at han har bragt menneskeliv i fare.

Hvad mener du? Kunne Martyn Crute have narret dig en mørk aften på en bar?

1 af 3 Det er ikke ligefrem fordi, Martyn Crute normalt har de mest kvindelige træk. (Foto: Caters)
2 af 3 Martyn Crute forlod retssalen så hurtigt som han overhovedet kunne, efter han blev opdaget af fotograferne. (Foto: Caters)
3 af 3 Sådan så det ud, da Martyn Crute forlod retssalen i Lincolnshire i Østengland. (Foto: Caters)
0 kommentarer
Vis kommentarer