Vollsmose-unge: Vi hugger din politiradio

En video fra YouTube viser hvordan cirka 15 unge med indvandrerbaggrund håner og generer to politibetjente i Vollsmose. De stjæler blandt andet en politiradio

'Fuck systemet. Her styre Vollsmose Outlaws'.
Trods stavefejlen er meningen med den knap to minutter lange video klar: Politiet kan ikke gøre os noget her, vi bestemmer.
Videoen fra YouTube, er uploadet af GoldenKashmir og viser cirka 15 unge med indvandrerbaggrund,der håner og generer to politibetjente på Vollsmose-stien bag Bøgeparken. Betjentene har forsøgt at anholde en af de unge, efter de kørte på ulovlige motocross-motorcykler gennem Bøgeparken.

Hverdag for politiet
- Mit indtryk er, at det her er hverdag for politiet. Nu kan man bare se det på video, siger Mark Grossman, politimand i Vollsmose og konservativt byrådsmedlem i Odense til Fyens Stifttidende.
Og artiklen der har fået mange kommentarer:
- Dem, der virkelig er til grin er de unge mænd, som så villigt udstiller deres fladpandethed og totale mangel på respekt ved at optræde som et koppel vilde hunde. De indser det bare ikke - endnu. Det er udansk. Det er uciviliseret og vil sikkert ikke være noget, de selv vil være stolte af, hvis de ad åre skulle udvikle sig til normale mennesker, skriver Lars J.

Hvad med borgerne?
Arvid H. har en anden bekymring:
- Politiet er trods alt bevæbnede og kan tilkalde forstærkning. Men den civile borger, der måske er gået forkert, så han havner i kløerne på en sådan bande, er virkeligt ilde stedt. Blot han 'kigger forkert' på dem, kan han risikere ekstrem ydmygelse og fysisk overlast, skriver han.
Peter S. er positiv:
- Jeg synes nu ikke, at det er en fiasko i dette tilfælde. Politiet får stoppet i alt fald en af dem på motorcykel. De holder skansen. Ikke så ringe, skriver han.

Hvad skal man gøre ved bander, der terroriserer deres omgivelser? Og har du oplevet noget lignende der hvor du bor?

1 af 2 'tag en tudekiks, betjent, vi har hugget din politiradio'
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer