Nuttet - hvis man altså flår tænderne ud

Mere end 14 mio. har lært den kære plumplori at kende via youtube - og vil ha' den som kæledyr. Men først skal tænderne ligge rykkes ud

En plumplori blivet gjort klar til kælning. (Foto: International Animal Rescue)
En plumplori blivet gjort klar til kælning. (Foto: International Animal Rescue)

- Hvorfor skal vi mennesker bare altid mishandle dyr?!:-( Rykke alle dens tænder ud for vores egen fornøjelses skyld. FØJ! Vi er sgu onde!

nationen!-medlem Dorte O. råbte først i det ramaskrig, der rejste sig på nationen, da historien om den kære lille abe, plumplorien, blev publiceret i onsdags.

Læs: YouTube-hit: Så nuttet den kan dø af det

For den lille oplysning om, at aben - som er en såkaldt truet dyreart, og derfor ulovlig at importere som kæledyr - skal have en voldsom tandretning før den kan sælges for op mod 35.000 kroner - fik folk til at reagere:

'Sku' have samme omgang'
- For helvedet...HVOR er det ondskabsfuldt! Troede ikke den var den slags menneskeskabt ondskab jeg skulle læse om... og nu sidder jeg så med klump i halsen... OND, skrev Pia C. og Boris G. var klar til at straffe de mennesker, der finder på at hive tænder ud på et dyr, så vi mennesker kan kæle med dem, uden at være bange for at blive bidt:

- Jeg har ingen.. og jeg mener ingen respekt for mennesker der kan finde på at gøre sådan noget... de skulle have samme omgang :o,m skriver Boris.

nationen! har i dag modtaget billedet af en plumlori, der får hevet tænder ud med en pincet fra foreningen www.internationalanimalrescue.org

0 kommentarer
Vis kommentarer