Helle - nu med 'Fair Leasing'

Kommentar-storm på nationen! - er det OK, at Thorning udnytter momsfinte og leaser bil hos Fleggaard - en ordning S er imod

- Hun er stadig bare en almindelig dansker, hvem ville som privatperson ikke gøre det samme, når loven tillader det ? Sg da latterligt at hænge en politiker ud for at have en anden holdning. Så længe hun ikke bryder loven, så kan jeg ikke se problemet. Så må lovgiverne jo ændre loven i stedet for at have ondt i røven over det..

Læs Helle udnytter momsfinte

nationens! Jesper V. er ikke særlig forarget over, at Danmarks måske kommende statsminister kiører rundt i en leaset Polo fra Fleggaard - og dermed unddrager statskassen for rundt regnet 25.000 momskroner. Men han er ret alene med sin holdning, og de fleste skriver kommentarer a la den her fra John B.:

- Hvordan er det lige med de bredeste skuldre. Momsfiduser, tælle dage, privatskoler osv.

Hvorfor betale selv.....
Og navnebror John T. tilføjer et 'man er vel sig selv nærmest':
- 'Man er vel sig selv nærmest' har jo altid været Helles ordsprog. Hvorfor selv betale til samfundet, når man kan få andre til det.

- Men det er da en holdning en måske kommende statsminister har lov at have, og som alle vi andre kan lære af, men det vil jo ikke gøre det lettere for hende at få landets buget til at hænge sammen hvis vi gjorde det, men så kan der jo altid indføres nye afgifter der ikke rammer politikkerne selv så hårdt eller de kan omgå, skriver John T, mens Christian H. stiller følgende spørgsmål i sin kommentar:

- Er det bare mig eller er der lidt Stein Bagger over hende? Hun har i hvertfald en fantastisk evne til hele tiden at tilpasse sine historie i takt med problemerne opstår.

Kenn T. nøjes med at konstatere at 'Det er jo blot en 'Fair Løsning', men hvad tror du? Har Helles leasings-nyhed fået dig til at ændre politisk ståsted?

Steffen P. skriver, at han synes Helle er gået over stregen denne gang:
- Nu kan det være nok! Denne gang stemmer jeg IKKE på venstrefløjen!

2 kommentarer
Vis kommentarer