Panda hvirvlet ind i kongens sex-sag

Svenskerne er gået amok på kong Carl Gustaf, og nu aflyser han et pressemøde hos Verdensnaturfonden af frygt for kritiske spørgsmål

Han skulle have været trækplaster på et pressemøde hos den svenske afdeling af Verdensnaturfonden i dag, den svenske konge.

Men på grund af balladen om de påståede eskapader med halvnøgne strippere - og især kongens ven, Anders Lettström's, forsøg på at købe det belastende billedmateriale af kongen i nærkontakt med samme strippere - er der ingen kongelig glans over panda-foreningen, der fylder 40 år.

- Der vil være for meget fokus på kongen, og ikke på Verdensnaturfonden, siger Bertil Ternert, det svenske hofs informationschef om afbudet til pressemødet til Aftonbladet.se, der tolker hans fravær og frygt for kritiske spørgsmål som et bevis på, at han har noget at skjule.

Siden i går har 1322 personer svaret på spørgsmålet 'Hvem synes du skal regere Sverige?', og et stort flertal på 70 procent, mener at kongen skal gå af, og overlade tronen til sin datter Victoria.

0 kommentarer
Vis kommentarer