Come on! - Wupti-pede som massemorder

Nationen!'s brugere sviner den dræbende joke, Den som Dræber. Den er forudsigelig og Wupti-Pede er Ups-i-Pede som ond massemorder

Skal Kathrine (Laura Bach) fortsat fyrer pistolen af i endnu en sæson, eller har du fået nok af Den som dræber. (Foto: Per Arnesen)
Skal Kathrine (Laura Bach) fortsat fyrer pistolen af i endnu en sæson, eller har du fået nok af Den som dræber. (Foto: Per Arnesen)

Nationen! er ikke i tvivl. Den som dræber skal dø. For niende søndag i træk skuffede TV2's stort anlagte søndagssatsning, Den som dræber.

Læs også: Den som bør dø

Kulminationen på tv-elendigheden blev i denne omgang symboliseret ved Wupti-Pede som sindssyg morder

Det stopper nu
- Wupti- Pede som psykopatisk morder.... Nu har jeg ellers forsvaret serien som underholdning, men det stopper da nu!, skriver nationens bruger Christian J.

Udover en urealistisk morder angribes serien også for at være skræmmende forudsigelig.

- Dagens afsnit var da bund elendigt og utroligt gennemskueligt. Forfatterne burde måske se noget 24 timer eller andre "rigtige" spændingsserier, skriver Henrik J.

Okay serie?
Der er dog fortsat enkelte ukuelige fans af serien, som ikke kan få nok.

- Jeg synes nu, at det er en okay serie. Har set alle afsnit. Synes den skal forsætte, og dem der synes den ikke er okay - se noget andet på en anden kanal imens.., mener Birgit P.

Men hvad mener du? Skal den som dræber dø, eller hungrer du efter endnu en sæson med Kathrine og co.?

0 kommentarer
Vis kommentarer