YouTube-hit: 3-årig tuder over Justin Bieber

Den 3 årige Cody elsker sangeren Justin Bieber. Meget. Så meget at hun tuder over ham. Mens mor filmer. Videoen her er set 23 millioner gange på YouTube

Det er ikke nogen ny historie den her. Men den bliver ved med at vokse. Eller rettere blive klikket på.
'Det er en min 3 år gamle lillesøster. Hun elsker alle og på denne dag handlede det hele om Justin Bieber! Hun fik ikke sin middagslur og blev lidt hysterisk. Hun har ikke gjort det her før', skrev Codys søster som tekst til det YouTube klip, der pludselig blev set af hele verden.

Og så kom hun i tv...
I skrivende stund er klippet set af 22.593.200 siden det kom på nettet sidste år. Og en af dem, der så klippet var tv-værten Jimmy Kimmel, der efterfølgende arrangerede et møde mellem Cody og Justin Bieber, live og for åbne kameraer.
Indslaget blev et endnu større hit på nettet - 28 millioner visninger har det fået.

Familiekanalen
Familen er nu på Facebook, hvor de har 15.000 venner og Twitter og Codys storesøster har lavet en hel familie-kanal med små klip med den lille pige - dog ikke med de seertal, der var på klippet med Justin Bieber. Et klip hvor Cody fortæller om at hun holder sten som kæledyr i en flaske vand må nøjes med 16.000 klik, men måske er det også det bedste?

Hvor meget opmærksomhed kan en 3-årige tåle, tror du?

0 kommentarer
Vis kommentarer