Sku' Margrethe la' de unge tage til fest?

Så er det ved at være dagen før dagen for det engelske prinse-bryllup, hvor Margrethe, 71 år, skal repræsentere Danmark. Sverige sender de unge

Dronning Margrethe skal til prinsebryllup på fredag - og fordi hun tager afsted, kommer Frederik og Mary IKKE afsted. (Foto: Polfoto)
Dronning Margrethe skal til prinsebryllup på fredag - og fordi hun tager afsted, kommer Frederik og Mary IKKE afsted. (Foto: Polfoto)

- Fra svensk side deltager Victoria og Daniel - og de er som bekendt kronprinsesse og prins, altså samme niveau som Frederik og Mary. Men de er ikke alene. Også Spaniens kronprinspar, Hollands kronprinspar og Belgiens kronprinspar kommer, så situationen er nok snarere den, at man fra engelsk side simpelthen ikke ønskede at se Frede og Mary.

Sådan skriver nationen!-medlem Dorte F., mens andre mener, at dronning Margrethe og de andre danske kongelige har trukket lod.
- Det er 'kongehuset', der inviteres. Og så holder de et fordelingsmøde: 'du tager dit, jeg tager dat og hvem tager tjansen i UK???. Og det gjorde Margrethe så, skriver Vibeke K. om festen, der tegner til at blive en fest, der går over i historien med 1900 gæster, heriblandt David og Victoria Beckham og Elton John.

Men hvad synes du?

Skulle Margrethe have sagt til Mary og Frederik, at det var deres tur til at repræsentere?

1 af 2 Hele verden skal følge med i den engelske prinsebryllup på fredag, men de kommer ikke til at opleve det danske kronprinsepar. (Fot: Getty Images)
2 af 2 Dronning Margrethe skal til prinsebryllup på fredag - og fordi hun tager afsted, kommer Frederik og Mary IKKE afsted. (Foto: Polfoto)