Endnu et gok i nøden til Amalie

Holder de anklager, som TV-kendissen Amalie er fremkommet med mod ægtemanden Peter? Nej, siger et stort flertal på nationen!

Mere end 3000 har stemt og langt de fleste tror på Peter. Men det var før han indrømmede, at han har en voldsdom. (Foto: Mogens Flindt)
Mere end 3000 har stemt og langt de fleste tror på Peter. Men det var før han indrømmede, at han har en voldsdom. (Foto: Mogens Flindt)

Anklagerne om vold, svigt og bristet kærlighed er svirret gennem luften mellem TV-parret Amalie (med mor) og Peter hele weekenden.

LÆS OGSÅ: Amalies mor: - Peter kommer aldrig til at se Amalie igen

LÆS OGSÅ: Peter & Amalie-sagen dag for dag

LÆS OGSÅ: Peter: - Jeg er ikke sigtet

Rigtig mange danskere har fulgt med - det viser en gennemgang af 'mest læste'-listen både på ekstrabladet.dk og andre sider - men hvad skal man tro, og hvad troede andre, om det ægteskab, der i første omgang lignede en drøm, men nu tydeligvis har udviklet sig til et mareridt.

''Ender på genbrugspladsen'
Derfor stillede vi spørgsmålet 'Hvem er mest troværdig? Peter eller Amalie?' i formiddags, og nu - efter seks timer og mere end 3100 afgivne stemmer - flytter stemmefordelingen sig ikke særlig meget.

2884 personer, eller det svarer til 92.7 % svarer at, Peter er troværdig, når han afviser at have været voldelig over for Amalie.

Kun 227 - eller 7,3 procent - tror på Amalie og hendes mor.

Et andet pænt flertal mener, at det hele er et stort bluffnummer, og at det kun handler om at få omtale i medierne.

Men hvad tror du? kan Amalie og Peter holde medie-pulsen oppe, eller ender det som Peter T. forudser:

- Næste år ved samme tid, er der ingen der kan huske hvem Amalie og Peter var. Hun har til den tid fået et job som medhjælper i en lokal børnehave (med kommunalt tilskud), og Peter, hopper rundt på byens Genbrugsplads, blandt grenafald og småt brændbart.

- Om tre - fire år, kommer TV3 så med et program om 'De Glemte - Hvor blev de af?'

Seneste: Peter dømt for vold i 2008