Annonce:
Annonce:

Ministeriet til udvist Gus: Ups

Den udviste australske iværksætter Gus Murray har pludselig fået lov til at blive i Danmark alligevel. Har støtten fra 12.000 mennesker på facebook gjort en forskel?

Gus Murray har pludselig fået en ny chance for at indgive en ansøgning om greencard. (Privatfoto)
Gus Murray har pludselig fået en ny chance for at indgive en ansøgning om greencard. (Privatfoto)
Annonce:
Følg nationen!

- Super. Ud med den skide australier der kan forsørge sig selv. Intet andet end genialt, sagde John K. til nationen!, efter den australske iværksætter Gus Murray fik at vide, at han skulle være ude af landet inden 1. maj

Men nu får han lov til at blive.

LÆS OGSÅ: Tak for 20.000 kroner - Ud af mit land

Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration har pludselig opdaget en mere end otte måneder gammel ansøgning om opholdstilladelse fra australieren, som de havde overset. En beklagelig fejl, skriver ministeriet i et brev til Gus Murray.

Annonce:

Må pludselig blive i Danmark
- Idet det fremgår af Udlændingeinformationsportalen, at Deres klient den 29. juli 2010 har indgivet en ansøgning om opholdstilladelse efter beløbsordningen, har Deres klient således ret til fortsat at opholde sig her i landet under Udlændingeservices behandling af denne ansøgning, står der i brevet, som nationen! er i besiddelse af.

Hvis ikke Gus havde protesteret, havde ministeriet sandsynligvis aldrig fundet den gamle ansøgning.

- De har lavet en fejl, så nu må jeg pludselig blive alligevel. Jeg har allerede sendt min ansøgning om greencard afsted, og den går sandsynligvis igennem. Hvis ikke den gør, så tror jeg, jeg tager tilbage til Australien, siger Gus Murray til nationen!.

12.000 fans på facebook
Der herskede ikke meget tvivl hos nationen! om, at den australske iværksætter havde fået uretfærdig behandling. 77 procent af læserne mente ikke, at det var fair at smide ham ud af landet på baggrund af den fejlbehandling, han havde fået.

Annonce:

- Det kan til stadighed undre mig, at Gambianske narkohandlere og andre udlændinge med hang til kriminalitet og ballade, kan rende rundt på vores gader, mens vi gang på gang høre om mennesker, der vil noget positivt for dem selv og vores samfund, bliver smidt ud på helt tåbeligt grundlag. Hvor er retssikkerheden i det her tilfælde?, spurgte Steffen B. nationen!.

Men Gus Murrays sag er ikke unik. En af forskellene fra hans og andre udvisningssager er, at han aggressivt har fremført sin kampagne på facebook, twitter og sin egen hjemmeside.

- Med pressens hjælp, Twitter, Facebook og alt mulig andet, skal der nok være en der forbarmer sig over Gus, og ansætter ham - om ikke andet - så for at få noget omtale, sagde Bjarne M. til nationen!.

Tror du, at medieomtalen har gjort en forskel for Gus Murray?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce: