Latterlig: homohader i lyserød kjole

Den kontroversielle muslimske prædikant Bilal Philips mener, at aids er guds straf til homoseksuelle. Lad dog Landsforeningen for bøsser og lesbiske hente ham i lufthavnen, foreslår Vibeke L. til nationen!

Bilal Philips på YouTube, når han argumenterer for, at bøsser og lesbiske skal slås ihjel, at det er i orden at slå på kvinder, og at selvmordsbomber skal betragtes som en legitim form for kamp. (Screendump: YouTube)
Bilal Philips på YouTube, når han argumenterer for, at bøsser og lesbiske skal slås ihjel, at det er i orden at slå på kvinder, og at selvmordsbomber skal betragtes som en legitim form for kamp. (Screendump: YouTube)

I går deltog 15.206 af nationen!'s læsere i en afstemning om, hvor vidt det var i orden, at den kontroversielle muslimske prædikant Bilal Philips blev inviteret til Danmark.

Hele 13.139 stemte nej, det er ikke i orden, og 2077 stemte, at det var i orden.

Men prædikanten kan ikke nægtes adgang til Danmark, så længe han ikke opildner til uro.

- Så er det på tide at ændre loven. Så må folketingen ændre loven så uønskede personer kan afvises. England, Australien og USA gør det, så kan vi også, siger Bjørn Jø. til nationen!.

Lad bøsserne hente ham
Han er blevet nægtet adgang til både Australien og Storbritanien, formentlig på grund af hans stærkt kontroversielle holdninger.

Han har optaget et hav af videotaler, som han har lagt på YouTube. Her prædiker han varmt om sharialovgivning, og argumenterer blandt andet for, at bøsser og lesbiske skal slås ihjel, at det er i orden at slå på kvinder, og at selvmordsbomber skal betragtes som en legitim form for kamp.

- Lad dog Landsforeningen for bøsser og lesbiske hente ham i lufthavnen... med haveje-kranse, et ordentligt optog, læssevis af divaer og mister-misses og masser af farvestrålende, altomfavnende og grænseløs kærlighed, foreslår Vibeke L. til nationen!.

Og J M. kalder Bilal Philips for en liderkarl.

- Ham der Bilal homohader... er det ham på billedet... i den lyserøde kjole? Den man tugter elsker man hehe... sikke en liderkarl, siger han til nationen!.

Kender intet til homo-had
Bilal Philips er inviteret til Danmark, fordi han skal holde tale i ungdomsafdelingen i Islamisk Trosforbund. Talsmanden for Islamisk Trossamfund, Imran Shah, siger dog, at han ikke er bekendt med, at Bilal Philips støtter sharialovgivning eller taler hadsk om homoseksuelle.

Politikerne er stærkt bekymrede, men er uenige om, hvordan de skal håndtere sagen.

- Jeg forstår ikke et pluk af det, hvis han får lov at komme ind i landet, når han er blevet afvist i England og Australien. Det er jo lodret imod alle ambitioner om integration og tolerance, at han skal tale, siger Peter Skaarup til politiken.dk.

Fladpande
Men det er slet ikke muligt at holde Bilal Philips ude af Danmark. Der skal være stærk mistanke om, at han opildner til uro, før han kan nægtes indrejse. Hos Socialdemokraterne tager man anderledes på det.

- Han skal ikke nægtes indrejse, for så risikerer man at gøre ham til helt. Desuden er det et brud på nogle fundamentale principper. Fordi der kommer nogle, vi ikke kan lide, skal man ikke bare nægte dem adgang, siger Socialdemokraternes retsordfører, Karen Hækkerup, til dr.dk.

Hun kalder Bilal Philips holdninger for fladpandede, og opfordrer danskerne til at demonstrere.

Han er ikke slemmere end hooligans
Claus D. fra nationen! mener, at det er nødvendigt at lade ham holde sin tale.

- Religionsfrihed og ytringsfrihed. Begge dele er noget der ikke kan undværes i personlig frihed - så begge dele er noget, vi har brug for og bør kæmpe for. Også hvis det betyder at lade en religiøs fanatiker tale.

Og Alan C. forstår ikke, hvorfor danskerne er så bange. Det er jo ikke anderledes end fodboldhooligans, mener han.

- Ligesom fodbold kan en konference med en som har ekstreme tanker osse ende galt. Det tvivler jeg ikke på. Men skal man virkelig være så bange og så firkantet at man må hellere blokkere mandens indgang til DK og prøve at stoppe konferencen? Er danskerne virkelig så bange? siger Alan C.