Liverpool studerer dansk teknisk vidunder

I går kunne vi afsløre, at Man U og muligvis snart Barcelona bruger en dansk opfindelse til træning. I dag skal Benjamin vise sin opfindelse i Liverpool

Det kan godt være at Danmark har svært ved at markere sig på fodboldbanerne, men når det gælder opfindelser, der skal gøre spillerne bedre, ja så tyder noget på, at vi er godt med.

I går kunne vi således fortælle at det danske firma Munin har leveret en træningsmaskine til Manchester United, og også forhandler med Barcelona om en levering.

Læs: Barca lurer på Man U's danske opfindelse

Og i dag kan vi så fortælle, at 23-årige Benjamin Appel fra Ålborg er på vej til Liverpool, for at demonstrere sit firmas bud på en træningsmaskine: Den programmerbare boldkanon, der ligner en kopimaskine:

- Vi har foreløbig vist den til FC Midtjylland, og vi har også sendt en til det norske landsholds træningscenter La Manga. Men det vil være stort, hvis vi også får en i Liverpool, siger Benjamin under en mellemlanding i Amsterdam.

Men hvad mener du om disse nymodens træningsmaskiner?

nationen!-medlem Daniel M. er en af de skeptiske, og han skriver
- Hold nu op. Træningsudstyret gør ingen forskel for hvem der vinder, uanset om det er en dansk opfindelse eller ej!!

Omvendt mener leif p., at træningsudstyret er alfa og omega:
- Det gør den forskel. Man kan ikke træne uden udstyr. Nu er dette tilfældigvis dansk, og derfor skal det fremhæves lidt ekstra.

Boldkanonen som du kan se videoklippet øverst i artiklen koster ifølge Benjamin Appel 200.000 kroner - men det første år, kan du få den for 150.000.