Løkke har bevist at han har nosser

I dag er det to år siden Anders Fogh Rasmussen fik posten som generalsekretær for NATO og overlod statsministertjansen til Løkke. Hvordan er det gået?

Den gamle og den nye statsminister. (Foto: Jens Dresling)
Den gamle og den nye statsminister. (Foto: Jens Dresling)

- Styrmand Løkke, styrer os gennem krisen?! Ja, med kurs mod isbjerget.

Sådan skriver Jens O. fra nationen! om Lars Løkkes to-årsdag, der i dag blev markeret i Statsministeriet med - ja, med ingenting.

Læs: Løkkes triste dag uden kage

Mange på nationen! mener faktisk heller ikke, at der er noget at fejre. Jens O skriver videre:
- Uanset hvad bliver Løkke aldrig statsminister. Formatet mangler. Det er som om Løkke som sin forgænger Fogh kun er statsminister for halvdelen af befolkningen, og det er altså ikke godt nok. En statsminister gør ikke den knap så i stemmeøjemed interessante halvdel dumme, skælder ikke ud på oppositionen osv.

Men hvad mener du? Gør Løkke det godt eller dårligt - og gør han, der han gør, bedre eller dårligere end Fogh?

- Løkke lever i en fantasi verden. Jeg har fulgt hans såkaldte ekspansive politik fra første dag han overtog statsminister posten, og det eneste, der er kommet ud af det - og det er måske ikke så galt endda - det er en opsparing, der sætter verdens rekord i Danmark, skriver PEER L. og Kim I. synes, at Løkke kunne bruge dagen på at give danskerne en gave:

- Gaven til folket kunne være en fadbamse og valg nu. Så kunne han da gøre gavn og heller ikke før.

Men hvad skulle Løkke have i gave, hvis du kunne bestemme?

Men selv om Løkke har flest uvenner, så er der enkelte, der roser 'Lille Lars fra Græsted' for sin indsats:

- Løkke slår klart Fogh. Fogh overtog et land i fremgang, snoldede derefter formuen op og undlod at lave liberale reformer. At beholde magten blev et mål i sig selv, ikke at bruge magten. Hvorefter han skred da økonomien brød sammen. Løkke har bevist at han har nosser.