Amok på sex-arbejdere: I er fissehuller

'Det er psykisk tortur, at en fed fremmed mands pik skal mase sig op i piger, få spermet af og gå igen', skriver Anne-Grethe Bjarup Riis, der ikke har meget tilovers for Linda Kristiansen fra de radikale

Skuespilleren Anne-Grethe Bjarup Riis har optrådt på Charlottenborgs forårsudstilling med sit kunstværk med titlen 'Ordinary Hooker with Career Spoiler' - almindelig luder med karriereødelægger.
Skuespilleren Anne-Grethe Bjarup Riis har optrådt på Charlottenborgs forårsudstilling med sit kunstværk med titlen 'Ordinary Hooker with Career Spoiler' - almindelig luder med karriereødelægger.

JEG ER ET STORT spørgsmålstegn og undrer mig grænseløst. Hvorfor i himlens navn vil Linda Kristiansen, som er radikal folketingskandidat, stille op og spille prostitueret i en video på hjemmesiden www.sexarbejderkarriere.dk.

Læs også: Ludere lever to liv

Linda Kristiansen fortæller i videoen, at hun altid har elsket at gå i frækt undertøj, og at hun nu kan købe en masse, fordi det jo er en arbejdssituation! Det er jo en investering! Øhh … Jeg forstår, at Linda-pigen prøver at fortælle omverdenen, at der er uendeligt mange fordele, såkaldte frynsegoder, ved at være prostitueret.

Hold kæft, en gang bullshit at lukke ud, søde Linda Kristiansen.

Jeg har så meget lyst til at tage din buttede krop i mine arme, pille kontormus-brillerne af dig og hviske dig i øret, at du er så himmelråbende naiv, at det grænser til decideret ubegavelse.

HJEMMESIDEN www.sexarbejderkarriere.dk er lavet til en flok sexarbejdende kvinder, der kæmper med arme og ben for at beholde bare et minimum af selvrespekt. Der er ikke nogen lykkelig luder – fat det, Linda.

Hjemmesiden er en stor gang glorificerende løgn, hvor de prøver at løfte prostitutionsbranchen op til at være et ganske almindeligt job.

De opfordrer sågar studerende til at prostituere sig som en fed indtjening ved siden af SU’en. Bare navnet på hjemmesiden ’sexarbejderkarriere’ er totalt misvisende. Det at stille sin krop til rådighed for fremmede mænd har aldrig været en karriere. Det er bunden.

VI SIDDER JO ikke ved aftensmaden hjemme i familiens skød og snakker karriere med vores børn og foreslår Rosa-Maria på 15, at prostitutionskarrieren også er en superspændende mulighed. Du kan godt se det, ikke?

Som luder er du degraderet til et fissehul, og det er der ingen kvinder, der har fortjent. Der er ingen kvinder, som skal lytte til Anni Sprinkle inde på hjemmesiden og hendes 40 grunde til, at ludere er hendes helte.

Det er bullshit, Linda!! Hvad laver du inde på den hjemmeside? Og hvad laver du i politik? Opretter statskontrollerede centre for undertrykkelse, hvor prostituerede kan få adgang, hvis de har en smiley i panden?

LINDA KRISTIANSEN, du har kraftstejlemig som folketingskandidat at bruge din hjerne, reflektere over de samfundsmæssige og især de menneskelige, sande værdier og handle derudfra. Du fremstår som en lalleglad, forkælet og totalt ubegavet klovn. En tumpe, der ikke har fattet en fucking skid af det hele.

Vi ved jo alle, at det at modtage sexkunder er ydmygende, krænkende og ødelæggende. Det er psykisk tortur, at en fed fremmed mands pik skal mase sig op i piger, få spermet af og gå igen.

SKAL VI OPFORDRE vores unge generation i Danmark til at blive prostituerede? Nej, det kunne vi ikke drømme om, vel? Er det fedt at være prostitueret? Nej, vel? Er det en topfed karriere at være prostitueret? Nej vel!

Det er så imbecilt og ’jorden er flad’-agtig at fortsætte i samme rille, blive ved med at undertrykke vores kvinder og stadigvæk lade det være legalt at lade mænd købe sig til seksuel tilfredsstillelse.

Hvad laver du i politik? Opretter stats-kontrollerede centre for undertrykkelse, hvor prostituerede kan få adgang, hvis de har en smiley i panden?

Anne-Grethe Bjarup Riis mener at al prostitution er ydmygende, krænkende, ødelæggende og det samme som psykisk tortur. Hvad mener du?