Han aner jo intet om sex-arbejde

D. 27. februar er der sexarbejderfestival, men socialdemokraten Lars Aslan synes det er en skidt ide, fordi festivalen efter hans mening glorificerer prostitution

Eini Carina Grønvold. (Foto fra Facebook)
Eini Carina Grønvold. (Foto fra Facebook)

- Lars Aslan Rasmussen ved ikke, hvad han snakker om. Han vil bare indføre en moralsk lov, koste hvad det vil.

Sådan siger Eini Carina Grønvold om den socialdemokratiske politiker Lars Aslan Rasmussen, der angriber sexarbejderfestivalen d. 27. februar med ordene:

- Denne festival og initiativet med hjemmesiden, der fortæller om jobbet som sexarbejder, glemmer de negative sider af prostitution. I værste fald lader nogle piger sig lokke til at sælge sex på grund af de initiativer, siger Lars Aslan.

Demonstrerer mod forbud
Eini Carina Grønvold repræsenterer De Røde Paraplyer, der er en tværpolitisk sammenslutning af enkeltpersoner, der kæmper for rettigheder til sexarbejdere. De Røde Paraplyer står sammen med SIO - Sexarbejdernes Interesseorganisation - bag Sexarbejderfestivalen og formålet med festivalen er demonstrere for ordentlige forhold til sexarbejderne og imod det sexkøbsforbud som Lars Aslans Socialdemokrater og SF har erklæret, de vil indføre ved et regeringsskifte.

Jeg vil gerne komme
Eini Carina mener at Lars Aslan bør tage sin magtposition alvorligt, og lytte til dem, han vil lovgive om, og forsøge at indsamle reel viden i stedet for at stole blindt på sine egne fordomme:

- Hvis han møder op d. 27. februar, kan han bl.a. få lov til at høre nogle svenske sexarbejdere fortælle, hvad sexkøbsforbuddet har betydet for dem og deres liv i Sverige, siger Eini Carina.

- Vi glæder os til at vi får magten, for så bliver det forbudt at købe sex, siger Lars Aslan til nationen!, og erklærer samtidig, at han meget gerne vil deltage i festivalen og forklare. hvorfor et forbud mod prostitution er det rigtige, men at han ikke har fået en officiel invitation endnu.

Men hvad mener du? Er det forkert at sex-arbejderne holder en festival?