Sexarbejder: Jeg betaler også skat

Alle vil gøre noget for de stakkels prostituerede, ikke mindst forbyde deres kunder at købe noget hos dem. Hvad vil de selv? Hør 28-årige KikkiCat fortælle om et job hun elsker

- Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg indrette min arbejdsplads helt optimalt. Og så ville jeg nok tage nogen flere vagter.
Sådan siger den 28-årige prostituerede KikkiCat i et interview med LokalAvisen.

SE HELE INTERVIEWET HER!

- De der sælger deres piger skal nok finde en måde at sælge deres piger på, selv om der kommer et forbud. Jeg er i det frivilligt og jeg vil være rigtig ked af det, hvis mine kunder fik forbud mod at se mig, siger KikkiCat.

Frivillig og ufrivilligt
- Jeg er rigtig træt af at man debatterer frivilillig og ufrivillig prostitution på samme måde. Selvfølgelig skal vi da hjælpe dem, der er i det ufrivilligt. Men jeg er glad for det jeg laver og vil ikke andet, siger KikkiKat, der allermest ønsker sig, at det blev et lovligt erhverv, 'så man kunne få noget for alle de skattekroner vi betaler', som hun siger.
- Og så at det ikke blev så tys-tys, det kunne være rigtigt rart, fortsætter hun.

D. 27 februar holder Sexarbejderne i Danmark sexarbejderfestival i samarbejde med De Røde Paraplyer. Læs her om den modstand festivalen er blevet mødt med.

Vent til 21
- Jeg har lært rigtig meget om mig selv i det her job. Og jeg har aldrig haft nogen af de dårlige oplevelser, som jeg har hørt andre har været ude for, siger KikkiCat, der samtidig opfordrer unge piger til at vente til man er 21 med at begynde i faget.
- Det er klogest at man ved noget om sin egen seksualitet først, siger hun.

Socialdemokratiet og SF vil forbyde sex-køb efter svensk model, hvis de kommer til magten. Løser man problemet med kvinder, der er ufrivilligt i branchen på den måde?