Annonce:
Annonce:

Birthe Rønn lider af en indbildsk syge

Hun lider af den indbildske syge, at hun bestemmer egenrådigt alt, hvad der vedrører integration i Danmark.

Karen Thisted.
Karen Thisted.
Annonce:
Følg nationen!
Annonce:

DEN MINISTER i den nuværende regering, der burde fjernes med øjeblikkeligt varsel, er integrationsminister Birthe Rønn Hornbech.

Jeg er ganske enkelt bange for, at hun ikke længere er ved sine fulde fem, og denne alvorlige erklæring har intet at gøre med, at jeg er dybt uenig med hende i den menneskefjendske politik, hun har ført og fører hårdere og hårdere, således at dette erklæret kristne menneske er skyld i store menneskelige lidelser i hobetal.

NEJ, DET, DER nu er en skandale i dansk politik, er Birthe Rønn Hornbechs tilsidesættelse af demokratiet og hendes galoperende magtarrogance, der tyder på, at hun har mistet al normal tankegang om sin egen ministergerning.

Hun lider af den indbildske syge, at hun bestemmer egenrådigt alt, hvad der vedrører integration i Danmark.

Hun skal ifølge sit eget hoved, og hjerte med endda, ikke stå til ansvar over for nogen, heller ikke Vorherre.

Hendes ord er lov, og hun behøver ikke svare hverken folketing eller den danske befolkning, hvis der stilles spørgsmålstegn ved hendes fuldstændig amoralske og umenneskelige politik.

I DENNE UGE gik hun så vidt, at hun lukkede for mikrofonerne, da hun ved et samråd ikke gade høre mere vrøvl fra oppositionen.

HUN LUKKEDE MIKROFONERNE OG GJORDE SINE MODSTANDERE TAVSE!

Hov, hvad var det?

Hun nægtede at svare journalisterne efter det vigtige samråd, der helt dokumentarisk har behandlet mennesker i nød ulovligt.

FØRSTE GANG hun for nogle år siden ikke ville svare en emsig journalist på Christiansborg, men holdt tavshedens skanse i op til flere minutter, skrev jeg, at hun var sjov og forfriskende.

Hun var også sjov, da hun kælent lagde hovedet op ad statsminister Anders Fogh Rasmussens skulder foran Amalienborg, da hun var blevet minister.

Det er hun ikke mere. Sjov og forfriskende.

Hun har fået et urealistisk billede af sig selv, sin måde at optræde på og sin ministergerning. Og det billede har intet med demokrati at gøre.

JEG INTERVIEWEDE hende samme dag, hun var udnævnt, og der sad hun glad i sit nye ministerium og indrømmede, at hun allerede havde nydt at blive hentet i ministerbilen om morgenen.

Hun sagde, at hun havde opdaget, at hun sandelig skulle være på vagt over for sig selv, så hun bevarede begge ben på jorden.

Den tid er for længst passeret, og det må nu være statsminister Lars Løkkes opgave at fjerne hende fra posten, selv om der ikke er lang tid til valget. Hun kan ikke sidde på den menneskevigtige post længere, for hun er en skandale.

Og hun gør mig flov over at være dansker.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: