599 danskere har mødt rumvæsner

Arne-Harder Jørgensen er ikke den eneste, der har haft en oplevelse med liv fra andre planeter. Og 60 procent tror på liv i rummet

Sådan husker Arne-Harder Jørgensen rumvæsnerne fra Kalundborg. Det er Johannes Lund Rasmussen fra Bjerringbro, der har tegnet efter Arne-Harders egne skitser af, hvad han oplevede dengang.
Sådan husker Arne-Harder Jørgensen rumvæsnerne fra Kalundborg. Det er Johannes Lund Rasmussen fra Bjerringbro, der har tegnet efter Arne-Harders egne skitser af, hvad han oplevede dengang.

- Der er visse ting som ikke kan opfattes af det blotte øje, men som bliver indfanget på et kamera. Jeg har eksempelvis engang ved et tilfælde fotograferet et spøgelse.

Sådan skriver Ole H. i en af de mange kommentarer artiklen 'Blev røntgenfotograferet af rumvæsen' har kastet af sig. Ole H. fortsætter:

Det tredje øje
- Nogle mennesker er udstyret med et såkaldt 3. øje, der kan opfange billeder udenfor det normale øjes kapacitet. Og det de ser, kan ikke bevises over nogen andre; vi kan tro på dem eller vi kan lade være. Måske er det netop disse mennesker der beretter om rummænd og overjordiske flyvende objekter. Men det er for lavt at gøre alt det man ikke forstår til plat - for noget af det er formentlig sandt.

3767 personer har foreløbig deltaget i afstemningen om liv på andre planeter, og 60 procent tror på at der liv andre steder. Og 15 procent - eller 599 personer for at være helt præcis - har endda selv haft oplevelser med rumvæsner. leon a. skriver f.ex.:

Leons rød-gule kæmpe UFO
- Jeg har altid troet på ufoer og liv i rummet, og det har været mit største ønske i mange år at se en ufo. Jeg flyttede så for nogle år siden til landet og om aften går jeg så ud på de marker rundt om mit hus og står og kigger op på stjernerne. Jeg står der måske i 1-2 timer bare og kigger og det er et fantastisk syn, fordi der ikke er nogen gadelygter eller lys fra byer.

- Den ene gang, da jeg stod derude og kiggede op på den klare himmel, kom der ud af ingen ting en kæmpe orange/rød/gul glødende diamant-formet ufo. Den holdt stille i luften over marken og foran mig i ca 1-2 minutter, hvorefter den flyver til venstre og stopper igen og holder stille. Og så - mens jeg ser på den - forsvinder den ud i den blå luft. Med andre ord den blev usynlig eller forsvandt i sådan en fart at man ik kunne se det. Jeg vil skyde på den ufo var min 30 meter høj og 30 bred, men det var meget svært at bedømme, men kæmpe var den.

Rumvæsner hentede vand på jorden
- Jeg havde en oplevelse midt i halvtredserne og har et levende vidne på denne ret uhyggelige hændelse. Jeg boede 100 meter fra en vandforsyningsbrønd, som var rigtig stor og der var meget varmt og tæt tåge denne dag, hvor en sommergæst og mig prøvede at fange nogle ørreder til aftensmad.

- Pludselig blev vi afbrudt af et kolosalt brag, og derefter kom der en lyd, som når man lægger vasketøjet forkert i centrifugen - bare tusinde gange kraftigere. Pigen kiggede på mig og sagde 'lad os ta hjem', men vi kunne ikke røre os ud af flækken. Det var ligesom en magnet og så hørte vi at hele luften blev ligesom flået væk.

- Hele den sommer gik vandmesteren og udspurgte alle i kvarteret, om man havde set nogen pille ved ved hovedventilen. Han fortalte folk at der manglede mindst 20 tons i brønden så jeg tror der er nogen som besøger os en gang indimellem, skriver louis m..Tror du på at der har været besøg på jorden fra andre planeter?

Har du selv haft en oplevelse med rumvæsner eller UFO'er?

Hvilket køn er du?

Se resultat

Tror du på at der har været besøg på jorden fra andre planeter?

Har du selv haft en oplevelse med rumvæsner eller UFO'er?

Hvilket køn er du?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen