Nu stopper alt det juleri!

Er du også ved at drukne i brun sovs, indpakningspapir og julemateralisme?

Hvad kan man lave i aften, hvis juleriet hænger en ud ad halsen? (Foto:EB)
Hvad kan man lave i aften, hvis juleriet hænger en ud ad halsen? (Foto:EB)

Så følger her en lille guide til en juleaften, der overhovedet ikke er julet.

Den sidste måned har Danmark været i en tilstand af kollektivt julehysteri. Vi er endelig kommet ud af den alt omklamrende finanskrise med skindet nogenlunde på næsen, og så skal den ellers have en over nakken på julebarometeret.

Men hvad skal man stille op, hvis man ikke er til juletræ og andesteg. Kan man overhovedet foretage sig noget den 24. december, der ikke rimer på familiehygge og julegaver?

Selvangivelsen skriver jo ikke sig selv
Dagen i dag nærmest skriger på et kig frem mod næste år. Hvad regner du med at komme til at tjene? Hvad bringer 2011 af økonomiske op- og nedture? Fat kuglepen- og ramme og giv SKAT dit bud på 2011's indtægter.

Fjernsynet lokker. De danske tv-kanaler bugner af gode film og underholdning. Slå benene op og tilbring aftenen i selskab med Taggert (DR1), Anders Mathesen (Zulu) eller 80'er klassikeren 'Tyven, der vidste for meget' på 6'eren.

Skiløb i det fri. Sneen er faldet over det ganske land, og i stedet for at være mopset over bilkøer og forsinkede tog, kan juleaften jo passende bruges på en lang langrendstur i det smukke vinterlandskab. På med brædderne.

Juledruk med rødderne. Drop juledansen omkring træet og vis i stedet dine bedste moves frem på byens dansegulve. I København slår både Rust, Culture Box og Dunkel dørene op for juletrætte og festhungrende gæster.

Kom med dit bud på, hvad en juleaften uden jul kan indeholde.