Amalie og Nadia er velkomne til Medina

Fire videoer fra nationen! konkurrerede om billetter til to totalt udsolgte koncerter med Medina. Vinderne blev Nadia og Amalie

Nadia og Amalie blev de to suveræne vindere af vores Syng som Medina konkurrence. Herover er det Nadia fra Aalborg, der har et noget alternativt billedsprog til sin fortolkning af Medina. Nadia er den ene vinder af vores konkurrence om to billetter til Medinas udsolgte koncerter på henholdsvis 'Train' i Århus den 9 december og den 11 december på 'Vega' i København.

Singstar
Anledningen til konkurrencen er det nye 'Singstar', et meget populært spil til Playstation, hvor man som bekendt kan synge med på en sang og score point efter hvor god man er. Hidtil har det kun været til Playstation 2, men nu er der en udgave til 3eren på vej, med 30 danske sange. Heriblandt naturligvis Medinas.

9-årig mimer

- Amalie var 9 år da hun i foråret stod på scenen.Hun vil elske at komme til koncert :-D', skriver far og mor, Karin og Carsten Mouridsen. Med over 52 procent af stemmerne får Amalie så en billet - og kan tage far eller mor med.

Nationen.tv siger tillykke!

1 af 2 Amalie blev en klar vinder. Med Nadia lige efter
2 af 2