TV-vært røg hash i direkte TV

Fredag aften tændte Casper Christensen en joint for øjnene af 396.000 seere - og det var helt i orden

Gang i hashpiben på Christiania. I fredags blev der røget hash på TV2, og det har ingen seere klaget over. (Foto: Linda Johansen)
Gang i hashpiben på Christiania. I fredags blev der røget hash på TV2, og det har ingen seere klaget over. (Foto: Linda Johansen)

Det er ingen hemmelighed, at Danmarks skarpeste komiker-hjerne ryger sig en joint i ny og næ. Det har han talt åbent om i interview, ligesom han har snakket med daværende justitsminister Brian Mikkelsen om at overveje en legalisering af hash.

Læs: Casper ryger joints og går på stripklub

Læs: Justits-Brian: Casper kan godt tåle hash

Men i fredagens udgave af talkshowet Aloha var det åbenbart ikke nok at snakke om hash, for da kendis-discjockeyen Morten Breum skulle interviewes om at være en rollemodel, hev Casper en joint op af skuffen og tændte den. Morten takkede nej med et smil, og efter et enkelt hvæs, kaldte Casper på Lars Hjortshøj, der stod i kulissen - klar til at få den tændte joint væk fra skærmen.

Ingen har klaget
Men selv om det er klart ulovligt at ryge hash, har TV2-cheferne ikke hørt fra en eneste utilfreds seer. Seernes redaktør Lars Bennike mener, at seerne ser det som ukontroversielt, især når det det foregår på et sent tidspunkt af aftenen, og redaktør Gitte Madsen - som selv var til stede, da jointen blev tændt - er enig i, at de manglende reaktioner skyldes tidspunktet:

- Hvis dt var foregået midt på dagen, så var den ikke gået, siger Gitte Madsen.

Men hvad mener du? Er det OK at tænde en joint og tage et hvæs af den for rullende kameraer på TV2?

1 af 2 Casper sætter pris på folk, der er gode til at rulle en joint. (Foto: Jan Sommer)
2 af 2 Gang i hashpiben på Christiania. I fredags blev der røget hash på TV2, og det har ingen seere klaget over. (Foto: Linda Johansen)
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen